Как да използвате контролера Nintendo Switch на Android

Съдържание:

Как да използвате контролера Nintendo Switch на Android
Как да използвате контролера Nintendo Switch на Android
Anonim

Nintendo Switch процъфтява, защото изглежда, че всеки иска да го купи, така че днес искаме да поговорим с вас за как да използвате контролера Nintendo Switch на Android Това ще Ще ви позволи да увеличите възможностите си, защото истината е, че няма мистерии да използвате този контролер на вашия смартфон с Android, той е доста лесен и процесът на сдвояване се извършва по същия начин, както с друг контролер.

Nintendo Switch надига страсти, защото докато за едни е успех, за други е провал. Лично аз го обожавам. И с този трик, който ще ви кажа, със сигурност ще ви хареса повече.

купете nintendo switch
купете nintendo switch

Как да използвате контролера Nintendo Switch на Android

За да използвате контролера Nintendo Switch на Android, преди всичко трябва да знаете, че конфигурацията е основна и всичко, напълно тривиално и че няма тайни. Можете да го направите точно както с всеки друг контролер.

Това са стъпки, които да следвате, за да го постигнете:

  • Вземете смартфона си и включете Bluetooth.
  • Включете и видимостта на телефона.
  • Щракнете върху бутона за синхронизиране на контролера Nintendo Switch.
  • След няколко секунди ще се появи в списъка с устройства.
  • Щракнете, за да ги сдвоите, изчакайте няколко секунди и сте готови.

Сега всичко, което трябва да направите, е да изчакате сдвояването да приключи и след това да го конфигурирате по ваш вкус, за да работят бутоните правилно.

Трябва да изтеглите Game Controller KeyMapper, безплатно е

В Play Store има и много приложения, с които да поставите бутоните на геймпада по ваш вкус бързо и удобно, за да ги конфигурирате. Изпробвахме друго приложение и без съмнение едно от най-добрите е Game Controller KeyMapper.

Не пропускайте видеото, ако искате да научите повече:

Това приложение е безплатно за Android, има оценка 3, 2 и ви позволява да извлечете максимума от вашия контролер Nintendo Switch. След секунди ще го конфигурирате и ще бъде готов за използване. Това без съмнение е най-добрият начин да използвате контролера Nintendo Switch на Android Свърши ли работа при вас?

Популярна тема