WhatsApp карнавални пуканки: нова фалшива верига

Съдържание:

WhatsApp карнавални пуканки: нова фалшива верига
WhatsApp карнавални пуканки: нова фалшива верига
Anonim

Нова верига WhatsApp се появи по случай карнавалите, въпреки че в повечето региони те вече са приключили. Измамата, от друга страна, все още е из мрежата Но ако ви я изпратят, не се притеснявайте, защото изобщо не е вярно и това, което казват в съобщението е напълно невярно.

Колко вериги ще бъдат създадени чрез WhatsApp. Би било невъзможно да се отгатне, но ние сме сигурни в едно нещо: никога няма да спрем да получаваме този тип вериги Страдаме от тях от създаването на пощата, чрез Messenger (по-късно Tuenti, колко митично) и пристигат до днес чрез WhatsApp.

Не знаем какво имат предвид под „Карнавал на пуканките“, но това, в което сме сигурни е, че това, което казват в цитата, е невъзможно да се случи по никакъв начин, освенДа, вярно е, че в един момент можеше да е вярно, но приложението вече е решило проблема.

Напълно фалшив нов низ

снимка
снимка

Имаше време, когато функцията, която ни позволява да изпращаме файлове, беше пусната, по-специално, която ни позволяваше да изпращаме скрити файлове във всичко, което изпратихме чрез приложението за незабавни съобщения. Този експлойт беше забелязан от много ранни дни и следователно беше коригиран възможно най-бързо

В WhatsApp има видео, наречено «Carnaval de las Popcorn» Не го отваряйте !! При никакви обстоятелства. Той хаква телефона ви за 10 секунди и не можете да го спрете. Предайте тази информация на вашите приятели

Следователно, днес е невъзможно видео да успее да унищожи напълно нашия телефон. Така че останете спокойни и продължете да се наслаждавате на карнавала във вашия град, ако имате късмета да живеете в такъв, който го има.

По принцип този тип вериги, освен ако не са социални мрежи (които искат помощ от институция, например, но и с тях ще трябва да бъдем много внимателни), са напълно фалшиви. Като цяло те обикновено са пълни с правописни грешки или, в противен случай, пълни с грешки, което отнема много авторитет. Във всеки случай 99% от тях не са истински (за щастие).

Популярна тема