Урок как да инсталирате Spotify premium безплатно без root

Съдържание:

Урок как да инсталирате Spotify premium безплатно без root
Урок как да инсталирате Spotify premium безплатно без root
Anonim

Един от недостатъците на мобилното приложение Spotify е, че не можем да избираме песента, която слушаме. Малко е странно, че приложение, което се преструва, че ни кара да слушаме каквото искаме, където си поискаме, не ни позволява да слушаме песента, която искаме, а албума. Защо трябва да слушам цял албум, ако само харесвам една песен? Няма смисъл откъдето и да го вземеш. Ето защо днес ще ви покажем как да инсталирате Spotify premium безплатно, без да сте root потребител.

Благодарение на това няма да имаме по-широк каталог от песни, нито ще можем да изтегляме песните, за да ги слушаме офлайн, но ще можем да елиминираме и двете реклами (аудио и видео) и също отключване на бутона за повтаряне на песни, за прескачане толкова пъти на тези, които не ни харесват, и за слушане на тази, която конкретно искаме, без трябва произволно да слушате пълен албум.

Как да инсталирате Spotify Premium, без да сте root

Spotify
Spotify

Процесът е много прост: изтеглете APK, инсталирайте го и влезте Има само един „проблем“: преди всичко това ще трябва да деинсталираме официалното приложение, добре да, няма да има конфликт в онлайн сертификатите, тъй като ще има две приложения с едно и също.

Това е модифициран APK, който добавя всички тези функции Друг проблем, който възниква е, че след като Spotify бъде инсталиран от неизвестните настройки, което ще направим, ние няма да можем да го актуализираме от Play Store, защото ще загубим всички новини.

Въпреки това, след като го инсталираме, можем да се върнем към класическата версия само като инсталираме приложението, което сме поставили, или като алтернатива го актуализираме от Play Store или от всеки друг Android market.

Има други методи, които са по-добри, защото няма да се налага да инсталираме фалшив APK, но този не изисква root за разлика от другите Друг от най-използваният метод е да го направите чрез Xposed Framework, с предимството, че модификациите се правят на живо в приложението Spotify, така че можем да актуализираме от Play Store.

Популярна тема