Инсталирайте клавиатурата Sony Xperia на телефона си без root

Съдържание:

Инсталирайте клавиатурата Sony Xperia на телефона си без root
Инсталирайте клавиатурата Sony Xperia на телефона си без root
Anonim

Разработчици от XDA Developers, най-голямата и най-известна общност за разработчици на Android в света, успяха да адаптират клавиатурата на Sony Xperia към всеки телефон. Сега благодарение на тях можете да получите тази клавиатура, ако искате.

Не съм голям фен на Sony Xperia, но трябва да призная, че клавиатурата има своя смисъл Най-лошото от всичко: не идва с реда с цифри, но трябва да го конфигурираме, което е нещо, което малко клавиатури включват, но в същото време е супер полезно – вярно е, че без него се печели място, но функциите се губят, всичко е свързано с претегляне на това, което всяка от ние предпочитаме–.

Задачата не е лесна, защото Sony, както всеки един от производителите, включва в своя софтуер някои много специфични неща. Ето защо не можете да вземете приложение от HTC, например, и да го стартирате на Samsung Galaxy.

Как да инсталирате клавиатура Sony Xperia на вашия телефон

снимка
снимка

Няма да се налага да правим нищо специално: нито да сте root, нито да флашвате нещо; просто трябва да изтеглим файл(оставяме го накрая), да го стартираме и да го инсталираме Колко лесно е? Истината е, че само след около три минути ще сме проверили всичко, като вземем за ориентир една не много добра интернет връзка.

След като го инсталираме, можем да конфигурираме клавиатурата както желаем: от активиране на числовия ред до деактивиране на swype,промяна на приложената тема. Първото нещо, което ще трябва да направим, за да го променим, е да щракнете върху бутона, който има икона на магическа пръчка.

Ще получим плаващ прозорец, който е съветникът за конфигуриране. Избираме какво искаме, като например дали искаме предсказуем текст или не, и преминаваме към следващите стъпки.

Когато приключим, то ще бъде напълно конфигурирано и след това можем да променим други неща като размера или темата За да направим това, имаме достъп до частта от клавиатурата където намираме специалните знаци и ще намерим бутона, който има икона на зъбно колело. Всичко е много интуитивно, невъзможно е да се изгубим.

Популярна тема