Yotaphone 3 беше отложен с една година, но разработката му не е отменена

Съдържание:

Yotaphone 3 беше отложен с една година, но разработката му не е отменена
Yotaphone 3 беше отложен с една година, но разработката му не е отменена
Anonim

Идеята за Yotaphone не е лоша. През 2013 г. компания пусна на пазара телефон, наречен Yotaphone с цел спестяване на живота на батерията в терминала благодарение на втори екран.

Yotaphone беше първият смартфон с двоен екран на пазара и включваше 4,3-инчов дисплей с HD разделителна способност заедно с втори 4,3-инчов екран в нива на сивото отзад. Това не беше достатъчно, така че Yotaphone 2, много по-мощен, дойде да поднови първото изобретение с 5-инчов екран и FullHD резолюция, последвано от втори 4,7-инчов заден екранс електронно мастило екран. Вече имахме възможността да видим Yotaphone 2 преди малко и е вярно, че го харесваме. Отдавна не можете да го купите на много добра цена от Gearbest.

Наличен Yotaphone 3
Наличен Yotaphone 3

Yotaphone 3 все още е в процес на разработка, не го изключвайте

След Yotaphone 2 се говореше, че нов по-евтин Yotaphone 2 ще излезе на пазара, нов Yotaphone 2C, който никога не е пристигал. В допълнение към това отменяне, компанията беше принудена да отмени пускането на Yotaphone 2 в Северна Америка през 2015 г.

В края на 2015 г. руската компания заяви, че е партнирала със ZTE за пускането на новия Yotaphone 3 през Q1 2016, но сега вече сме достигнали Q1 2017 и има няма и следа от Yotaphone 3 на пазара. Не се тревожете, компанията потвърди, че устройството не е пуснато на пазара, но каза, че все още работи по разработването му.

Проектът Yotaphone 3 не е отменен. Нормално е след толкова много време хората да започнат да мислят, че няма да има нов Yotaphone, но истината е, че Instagram потвърждава, че все още работят по него, въпреки че не са дали подробности за следващия телефон на фирмата. Ако феновете трябва да чакат толкова дълго за ново устройство, това вероятно е защото са се хвърлили в разработката му и се надяват, че чакането си е заслужавало (простете за излишъка).

Подобренията на Yotaphone 3 може да включват увеличени размери на екрана, новия чипсет Qualcomm Snapdragon 821 и по-голяма батерия Също така би имало смисъл да стартирате телефона с Android 7.1 Nougat , но ще трябва да изчакаме да го видим, за да потвърдим някоя от тези подробности.

Популярна тема