Как да инсталирате стара версия на WhatsApp

Съдържание:

Как да инсталирате стара версия на WhatsApp
Как да инсталирате стара версия на WhatsApp
Anonim

Уморени ли сте от най-новите актуализации на WhatsApp? Истината е, че са включили много новости наведнъж, някои от тях малко уморителни, като Status например, което е новата версия на състоянията на WA. Ако инсталираме предишна версия на тази, която включва онези подобрения, които не ни харесват, можем да се „върнем в миналото“и да премахнем това, което не харесваме

Скоро отново ще имаме статусите на живота си в WhatsApp, но междувременно можем да приложим този малък трик, за да ги имаме. Можем да се върнем и по-назад в миналото, разбира се. Но трябва да имате предвид едно нещо, а то е, че ако се върнем много назад във времето, няма да можем да използваме приложението, защото разработчиците на WhatsApp деактивират версиите с течение на времето(така че хората да не остареят твърде много и да могат да се насладят на новините, които добавят).

Как да инсталирате стари версии на WhatsApp

За щастие в Интернет има много портали, откъдето можем да изтеглим необходимите файлове за инсталиране на всяко приложение. На тези уебсайтове ще намерим също хронология с всички версии, които са съществували на това приложение Разбира се, имаме опцията да ги изтеглим, което ни интересува.

снимка
снимка

APKPure е един от тези уебсайтове, един от най-добрите, бих казал. Ако влезем в което и да е приложение, можем да видим всички онези версии, които са се появили на бял свят по някакъв поводАко отидем в долната част на страницата, ще видим заглавие, което казва История на версиите. Оттам можем да намерим и изтеглим всички тези версии, които търсим.

Ако щракнем върху бутона „+“, версията, която сме избрали, ще се разшири и ще можем да видим няколко неща, като минималната версия на Android и други изисквания, както и Можем също да видим регистъра на промените, тоест да видим какво се е променило и какво е добавено наскоро. По този начин можем да знаем коя е точната версия, която търсим.

Може да се интересувате от: Как да включите неизвестни източници на Android

За да инсталираме версията на WhatsApp, която сме изтеглили, го правим както обикновено: стартираме файла (ще трябва да имаме активирана опцията, която ни позволява да инсталираме приложения от неизвестни източници) и следваме стъпки, указани от инсталационния съветник.

Популярна тема