Lenovo може да съживи Motorola RAZR за 2017 г

Съдържание:

Lenovo може да съживи Motorola RAZR за 2017 г
Lenovo може да съживи Motorola RAZR за 2017 г
Anonim

Със сигурност знаете какво направиха момчетата от Nokia с новата Nokia 3310, която възкресиха с коригирани функции на луда цена, 40 и няколко евро. Но сега Lenovo искаше да направи същото с Motorola RAZR

В интервю, което видяхме на CNBC, те признаха, че Motorola RAZR може да бъде пуснат под формата на смартфон Ясно е, че изглежда е модерно да искаш да се съживи смартфони, защото сега момчетата от Lenovo биха го пробвали с Moto RAZR, който несъмнено беше един от най-добрите.

Motorola поглъща Lenovo като марка
Motorola поглъща Lenovo като марка

Motorola RAZR 2017, можем да го имаме под формата на смартфон

Ако прегледаме историята, RAZR на Motorola се появи за първи път през 2003 г. Ясно е, че по онова време мобилните телефони бяха много различни от това, което са днес, те бяха основни мобилни телефони със странен и груб дизайн, но те несъмнено белязаха преди и след и ни завладяха всички, благодарение на практичния начин за комуникация, който предлагаха.

Но момчетата от Moto, преди години пуснаха нов Motorola RAZR на пазара Имахме например RAZR с 4,3-инчов AMOLED екран, който излезе през 2011 г. или MAXX, който излезе през 2012 г. с превъзходна батерия от 3300 mAh. Това са два примера. И сега са изминали само още няколко години, така че може да е ред на друга иновация, вече по-модерна.

Lenovo иска да съживи Motorola RAZR

Но сега, с това, което Nokia направи и колко добре изглежда се справят, тези производители биха искали да направят нещо още по-впечатляващо заедно. Тоест съживява Motorola RAZR и му придава силата, която Nokia е дала на своя звезден терминал. Ще видим дали ще успеят, защото скоро ще научим повече.

Ясно е, че ни очаква едно приятно пътуване до миналото, защото е почти сигурно, че тези момчета ще се върнат в съживят един от своите исторически терминали, невероятно Motorola RAZR , за който скоро ще можем да ви разкажем всичко.

Какво очаквате от този RAZR? Удар или пропуск?

Популярна тема