LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat

Съдържание:

LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat
LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat
Anonim

Добра новина, ако имате LG G4, защото е потвърдено, че LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat. Изправени сме пред терминал, който е на пазара от около 2 години, след като LG G6 беше пуснат, терминал, който е безценен и който е един от най-добрите за момента и за тази 2017 г. Но днес потвърждението, че LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat

Актуализацията на LG G4 до Nougat е реалност и е потвърдена, така че знаем, че ще дойде рано или късно. Ще трябва да изчакаме няколко месеца, но поне знаем, че ще бъде реалност.

android-нуга
android-нуга

LG G4 ще се актуализира до Android 7.0 Nougat

Това потвърждение дойде от LG в Южна Корея Оттам те потвърдиха, че два от техните терминали от висок клас ще получат актуализацията до Android 7.0 Nougat, най-новата версия на Android на момента. От една страна имаме LG V10, а от друга LG G4, още един фантастичен терминал.

Така че можем да потвърдим, че LG G4 ще се актуализира до Nougat със сигурност. Това е актуализация, която наистина очаквахме, тъй като терминалът е на 2 години и е в рамките на нормалното да получи добра актуализация до Pure Android, в този случай до Nougat, но това почти сигурно ще остане без актуализация до Oreo (освен неофициално, разбира се).

Лошата част е, че трябва да чакате твърде дълго

Ако говорим за LG V10, знаем, че той ще се актуализира през втората половина на 2017 г. Въпреки това, LG G4 няма да се актуализира до Nougat до третото тримесечие на 2017 г. Това означава, че все още ще трябва да чакаме много месеци, докато имаме тази актуализация, готова за изтегляне и инсталиране на LG G4.

Друг проблем, който винаги имаме предвид, са датите. С други думи, винаги пристига в Испания по-късно от други региони. Въпреки това се надяваме да актуализираме поне през лятото.

Така че, ако сте потребител на LG G4, просто ще трябва изчакайте няколко месеца, докато пристигне актуализацията. Важно е да направите скока: ще ви трябват само Wi-Fi и батерия.

Какво мислите за новините? Доволни ли сте или искахте да надстроите по-рано?

Популярна тема