Как да получите всички Android пинове на MWC?

Съдържание:

Как да получите всички Android пинове на MWC?
Как да получите всички Android пинове на MWC?
Anonim

Дори и да не сте били на MWC, сигурно сте чували за „пин мафията“, която съществува през последните няколко години. С други думи, на Световния мобилен конгрес в Барселона намираме отвън, в Android Garden, различни Android щандове, които са безценни и където можете да създадете свой собствен персонализиран Android, да го отпечатате на платнена раница и съберете иглички и ако съберете всички, спечелете награда. Но как да получите всички Android пинове на MWC? Ние ви казваме как да го направите.

Бяхме много близо до завършването на колекцията, но както винаги времето е от съществено значение, за да ги получим. Възможно е обаче за годината играта да се повтори и да опитаме отново. Но първо, нека ви кажем как да получите щифтове за Android на MWC

стикери игли android mwc
стикери игли android mwc

Как да получите всички Android пинове на MWC?

Ето какво трябва да знаете:

  • Първото нещо, което трябва да направите, е да отидете до Android Garden (намира се между 2-3). Веднъж там ще можете да създадете свой собствен Android, те ще го отпечатат вместо вас и ще имате два стикера, единият да поставите на удостоверението и да го носите около врата си, ако искате, а другият да поставите в бележника на пинове, които ще трябва да поискате (това е напълно безплатно).
  • Ще трябва да поискате „ паспорта за ПИН за Android“. Хубав зелен тефтер, който можете да видите на снимките и който има дупки, за да залепите стикерите на всеки Android, който намерите.
  • Къде мога да намеря карфици? Навсякъде в залата, но на щандовете на Android на Android Garden ще ви дадат много и има различни всеки ден. Също така в зеления бележник ще видите, че марките имат щифтове (които се променят през целия ден, сутрин и следобед и също варират в зависимост от дните, в които продължава MWC). йени

Хайде, за да вземете всички пинове, ще трябва да погледнете в бележника, където са разпределени и да се движите много през дните, в които продължава MWC и сутрин и следобед, за да получите всички стикери.

Можете да ги търгувате или да ги поръчате

android mwc пинове
android mwc пинове

Трик: Много хора, които нямат време да играят играта, запазват щифта и ви дават стикера. Не забравяйте, че имате нужда само от стикера, за да получите наградата. Разбира се, ще трябва да имате всички стикери за Android.

Получихте ли?

Популярна тема