Разлики между UMI Z Pro и UMI Z - Сравнителна

Съдържание:

Разлики между UMI Z Pro и UMI Z - Сравнителна
Разлики между UMI Z Pro и UMI Z - Сравнителна
Anonim

Много потребители все още не могат да видят разликите между UMI Z Pro и UMI Z, но в тази статия ще ви ги покажем, за да не има някакви съмнения. Както виждате, още от имената им става ясно, че една от версиите е по-висша, но по какъв начин е по-висша? По принцип в камера Но след това ще ви покажем всичко, за да нямате повече съмнения и да знаете кой да купите въз основа на това, от което се нуждаете.

Не сте сигурни дали да купите UMI Z Pro или UMI Z? В тази статия говорим за разликите между двете.

UMI-Z Pro
UMI-Z Pro

Разлики между UMI Z Pro и UMI Z

Ако приемем, че цялостният дизайн и спецификациите са идентични, ето разликите между UMI Z Pro и UMI Z:

  • Камера. И двете имат 13 MP задна камера, но UMI Z има ISOCELL сензор тип Samsung S5K3L8, а UMI Z Pro имасензорSony IMX258 тип CMOS.

Наистина, единствената разлика между единия и другия модел е камерата Ако искате платете повече за камера със сензор Sony, ще трябва да закупите UMI Z Pro, който, както можете да видите, е по-добър във фотографския раздел. Въпреки че имаме 13 MP задна камера, тя обещава по-добри снимки. И двете записват в 4K в случай, че имате съмнения. Другите функции също са същите.

Ясно е, че трябва да има разлика, дори и да е минимална, иначе не биха пуснали два модела на пазара. Нека просто кажем, че и двата ви предлагат добри снимки, но Pro още по-добър, за най-взискателните потребители на фотография, които искат да платят повече и да имат в замяна сензор на Sony.

UMI ви дава възможност да имате невероятна камера, като платите малко повече

Много добри, хубави, евтини телефони не вземат под внимание камерата, така че UMI я взе за свой флагман, така че потребителите могат да избират между плащането на същото за добра камера или платете малко повече за по-добра, по-професионална камера.

Ако искате възможно най-добрата камера в UMI Z, ще трябва да купите PRO. Няма повече разлики между двата модела.

Кое бихте купили и защо сега, когато знаете това?

Популярна тема