Как е камерата на Xiaomi Mi5c?

Съдържание:

Как е камерата на Xiaomi Mi5c?
Как е камерата на Xiaomi Mi5c?
Anonim

Преди да купят мобилен телефон, много потребители се чудят как е камерата. Поради тази причина днес ще видим как е камерата на Xiaomi Mi5c Ние сме пред терминал, за който ви разказахме всичко преди няколко дни и който без съмнение не е пропилян. Но камерата в терминалите на Xiaomi, тъй като те са много евтини, винаги се поставя под въпрос и днес ще говорим за това как се държи тяхната камера.

Но преди да предприемете действие, трябва да знаете, че това е много евтин мобилен телефон от среден клас. Много е добър за цената си. Ето как снима Xiaomi Mi 5C:

камера xiaomi mi 5c
камера xiaomi mi 5c

Каква е камерата на Xiaomi Mi5c?

Преди да ви покажа много снимки, направени с Xiaomi Mi5c, трябва да знаете, че има 12 MP камера на гърба отзад. Това е много интересна камера.

Но също така има добри характеристики и е в състояние да намали шума, като може да прави страхотни снимки при условия на слаба светлина. Той дори има алгоритъм, който подобрява светлочувствителността с до 150% Така че можете да правите страхотни снимки както при слаба, така и при ярка светлина, което води до ясни изображения., чисти и ясни.йени

Можете да видите на снимките, че резултатът е великолепен, защото е в състояние да прави снимки със страхотно качество, въпреки че е евтин. Тъй като всички тези снимки са доста добри, за да бъдат преди среден клас, който не се губи. Това не е 10 камера, но е приемлива за цената и характеристиките си.

камера xiaomi mi 5c
камера xiaomi mi 5c

За да ви дадем представа какво е качеството на предната камера на Xiaomi Mi5c, можете да го видите на следното изображение. Спомняме си, че има 8 MP предна камера Освен това се предлага с 36 интелигентни режима за красота в реално време, в резултат на което можете да правите най-добрите селфита.

снимка
снимка

Както можете да видите, нито задната камера, нито предната камера на Xiaomi Mi5C правят нещо нередно. Това е терминал, който ще струва над 200 евро и ще се предлага със страхотни характеристики като 5,15 инча, 3 GB RAM, 64 GB памет и 2860mAh батерия. Определено не изглежда зле.

Какво мислите за тези снимки, направени с Xiaomi Mi5C? Достатъчно ли е или очаквахте повече?

Популярна тема