Android Auto на автомобили BMW

Съдържание:

Android Auto на автомобили BMW
Android Auto на автомобили BMW
Anonim

Искате ли да имате Android Auto на BMW автомобили? Тогава ви е интересно да знаете какво ще ви кажем, защото ако сте един от потребителите, които чакат, трябва да знаете, че това чакане може да е вечно, освен ако няма промени.

Ясно е, че Android Auto предлага много опции, но има много производители на автомобили, които не искат да знаят нищо за нещо, което има думата „Android“, или поради опциите, които предлага, или поради сигурността, изглежда, че търсят нещо по-„изискано“.

Android Auto
Android Auto

Android Auto на автомобили BMW

В скорошни интервюта на BMW изглежда, че вицепрезидентът на автомобилния производител ни даде да разберем, че Android Auto няма да бъде опция, въпреки че Carplay на Apple предостави опцията през последната година … като Apple изпъква пред Android.

Но това, което беше най-тревожно, бяха думите на вицепрезидента миналия май, когато той каза, че той не иска да има Android екран Точно, думите му бяха нещо такова „Ние вярваме, че промените, които идват вътре в автомобила и че трябва да контролирате потребителския интерфейс. Това е част от изживяването на марката поради тази причина не искам да имам екран с Android «.

Тези думи просто звучат като брутално неуважение, но изглежда, че BMW иска по-интегрирана и по-безопасна платформа за своите шофьори… така че не би искало Android Auto в автомобили BMW.

В момента нещата стоят така, но това не означава, че един ден всичко ще се промени и без съмнение те ще променят мнението си. Ясно е, че ако BMW иска нещо по-изискано и ексклузивно, няма да може да го намери на Android, колкото и да ни тежи.

Няма да можете да получите Android Auto на автомобили BMW

Така че, ако искате Android Auto, ще трябва да си купите друга кола.

Виждате, че в момента няма начин да имате Android Auto в автомобили BMW. Не изглежда, че нещата ще се променят още дълго време.

Какво мислите за изявленията му? Обида за Android или го смятате за нормално предвид нивото на търсене на неговите превозни средства?

Популярна тема