Спецификации и цена на Wiko Wim, френският висок клас

Съдържание:

Спецификации и цена на Wiko Wim, френският висок клас
Спецификации и цена на Wiko Wim, френският висок клас
Anonim

Wiko е френска мобилна компания. Може да не е добре познат в Испания, но в съседната страна се превърна в най-продаваната марка зад Samsung. На Световния мобилен конгрес те представиха Wiko Wim, който ще бъде най-високият клас на фирмата.

Спецификациите на Wiko Wim са повече от приемливи, въпреки че е под въпрос дали наистина е среден или висок клас. Процесорът например е класифициран от самия производител като среден клас. Всичко, което се върти около диапазоните, е много относително, тъй като няма правило, което да установява какво принадлежи към единия или към другия.

Спецификации на Wiko Wim

В червата имаме Snapdragon 626 (който има много подобрения в сравнение с предишната версия и най-вече 10% повече производителност), или каквото и да е същото,осем ядра, работещи на 2,2 GHz (CPU е Cortex-A53). Що се отнася до RAM, имаме 4 GB, докато за вътрешна памет трябва да избираме между 32 или 64 GB.

снимка
снимка

Разбира се, поддържа microSD карти до 128 GB памет. Той идва от фабриката в момента с Android 7.0 Nougat, разбира се, в допълнение към Wiko, слоя за персонализиране, проектиран от марката. Изненадващо има FM радио, нещо, което не е много обичайно през 2017 г.

Що се отнася до камерата, един от най-важните аспекти при преглед на телефон, тя монтира задна 13 мегапиксела с двойна LED светкавица, способна да записва видео в 4K UHD резолюция. Най-доброто от всичко: камерата е двойна (сензор на Sony в цвят и друг Sony също, но черно-бял).

Селфи камерата е 16 мегапиксела точно както звучи. Сякаш това не е достатъчно, той идва с интегрирана предна LED светкавица. Що се отнася до батерията, имаме общо 3200 mAh, нещо може би малко, но ще трябва да видим как ще се държи на бойното поле.

Buetooth 4.2, NFC, Wi-Fi 802.11, четец на пръстови отпечатъци, Dual SIM и 4G са останалите функции, които имаме, ако изберем този телефон.

Наличност и цена на Wiko Wim

Цената на този терминал ще бъде 400 евро. Ще го имаме в магазините от май. Лично аз очаквам с нетърпение да разгледам отблизо как наистина се държи тази 16-мегапикселова предна камера.

Популярна тема