Google Assistant е наличен на испански през 2018 г

Съдържание:

Google Assistant е наличен на испански през 2018 г
Google Assistant е наличен на испански през 2018 г
Anonim

Вчера беше потвърдено нещо, което мнозина не очакваха, ексклузивността на Google Assistant за Pixels приключи. Сега Google потвърди, че асистентът на компанията, предназначен да се конкурира със Siri, Cortana и други конкуренти, ще се появи на всички телефони с Android.

Изискванията да имате Google Assistant на всеки мобилен телефон с Android са много прости, той ще достигне до всички мобилни устройства с Android 6.0 Marshmallow или по-нова версия (в момента само Android 7.0 Nougat), които имат с услугите на Google Play. Мобилни телефони, които нямат тези услуги, няма да могат да получат Асистент.

асистент на google
асистент на google

Google Асистент няма да говори испански до 2018 г

Това, че Google Assistant достига до всички телефони с Android, е добра новина, но липсата на това на испански е лоша новина. Google Assistant потвърди, че няма да говори повече езици до 2018 г. и това означава, че няма да говори на този език и през 2017 г.

Някои мобилни телефони на MWC говорят за интегриране на Google Assistant, но забравят, че това е нещо изключително, сега всеки, който говори езиците, налични в Assistant (английски и немски), ще може да получи новия асистент. В кои държави може да се получи Google Assistant? Има само 3, САЩ, Обединеното кралство и Германия

Google Асистент трябва да говори испански възможно най-скоро

Испанският е вторият най-говорим език в света и може би затова Google Assistant трябва да проговори този език възможно най-скоро. Ако Google Assistant не говори испански достатъчно бързо, възможно е някои от конкуренцията да го изпреварят. Google е първият, който се интересува от Assistant, говорещ испански, но изглежда, че неговата технология за гласово разпознаване трябва да продължи да напредва, за да може да го направи.

Все още не знаем какви езици ще говори Bixby, асистентът на Galaxy S8, но ако говори испански, Samsung ще затрудни много Google от своя страна. Смятате ли, че е добра новина, че Assistant достига до всички, или искате да го направя на испански? Нека уточним, че Google потвърди, че Асистентът ще получи нови езици през 2018 г. и не уточни, че испанският е един от тях, но като се има предвид, че той е един от най-говорените езици в света, ние твърдо вярваме, че ще бъде един от следващите, които ще получите.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Беше коментирано и потвърдено от Google, че повече езици най-накрая ще пристигнат през 2017 г. в Google Assistant и е вероятно испанският да бъде един от тях, въпреки че със сигурност ще пристигнат след Google I/O или може би по-късно през годината.

Популярна тема