Актуализация на Nougat за Huawei P9 е налична през март

Съдържание:

Актуализация на Nougat за Huawei P9 е налична през март
Актуализация на Nougat за Huawei P9 е налична през март
Anonim

Huawei е марка, чиято популярност нараства много през последните години. Въпреки че Samsung е най-продаваната марка в Испания, моделът, който е продал най-много терминали, принадлежи на Huawei. Сега най-продаваните мобилни телефони далеч не са тези от висок клас, но Huawei P9 е страхотен мобилен, един от онези, които започнаха страхотно сътрудничество с Leica за оборудване терминалът на страхотна камера.

Телефоните Huawei P са телефоните от висок клас на компанията и истината е, че като такива те трябва да бъдат актуализирани преди всеки друг. Сега, чрез Twitter на Huawei India, се потвърждава, че Huawei P9 и със сигурност Huawei P9 Plus ще получат Android 7 Nougat със слой за персонализиране EMUI 5.0 през Q1 2017, което означава, че ще бъде точно този месец март. Софтуерът на Huawei, EMUI 5.0, е доста популярен и в тази версия ще изглежда все повече и повече като Pure Android.

Leica на Huawei P9
Leica на Huawei P9

Huawei P9 ще бъде актуализиран до Nougat след няколко дни

Туитър акаунтът на Huawei India не се носи слухове, той потвърждава, че EMUI 5.0 ще бъде наличен и ще започне да стартира през Q1 2017, което означава, че ще трябва да бъде пуснат още този месец март. Това означава, че вашият Huawei P9 може да не пристигне през март, а през април, но първият Huawei P9, който ще го получи, ще го направи този месец

P9 е мобилният телефон, който Huawei представи като флагман през 2016 и истината е, че все още има много неща за него. Huawei P9 е мобилен телефон, който напредва в бъдещето и днес все още е много достоен мобилен телефон, истината е, че Huawei P10 има някои подобрения и ни се струва много интересен мобилен телефон, но не се възползва много над Huawei P9, защото в действителност те са много по-сходни, отколкото изглежда. Нормално е да има подобрения, но цената също скача до небето и това кара потребителите да се съмняват, когато купуват едно или друго.

Популярна тема