Най-добрият мобилен телефон на MWC 2017: Sony Xperia XZ Premium

Съдържание:

Най-добрият мобилен телефон на MWC 2017: Sony Xperia XZ Premium
Най-добрият мобилен телефон на MWC 2017: Sony Xperia XZ Premium
Anonim

Тази година, без Samsung да представи най-добрия мобилен телефон за 2017 г., MWC беше различен Истината е, че всеки е пропуснал някои от най-добрите в гамата по различни причини. На първо място, LG се справи много добре и след като тествахме своя LG G6, вярваме, че ще се справи добре, но нещо липсва на неговия LG, най-добрият процесор на пазара (достатъчна причина да избягате от този мобилен телефон, ако струва 800 евро както коментират).

От друга страна, другите марки представиха мобилни телефони, но трябва да бъдем честни, никой от тях не достига дъното на обувката на Samsung по отношение на висок клас и въпреки факта, че Huawei P10 е страхотен мобилен телефон (не се съмняваме) няма достатъчно репутация, за да бъде считан за най-добрия мобилен телефон на пазара и неговият слой за персонализиране не завършва с влюбване на Запад. Вероятно мнозина ще критикуват мислите ми, но това е така, не че аз мисля така, а пазарът ни го изразява по този начин. Sony, от друга страна, пусна най-добрия мобилен телефон на MWC, но хората вече не вярват в Sony, хората не умират за Sony

Sony Xperia XZ Premium
Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium: Най-добрият мобилен телефон, представен на MWC 2017

Тази година всички марки имаха своя момент на известност, тъй като няма флагман, който да е нарушил формата. Хората са загубени, ако няма Galaxy S8, въпреки че ако беше излязъл, щяха да го критикуват и да казват, че не е най-добрият, че е много скъп и т.н. Реалността е, че днес всички те са скъпи и превишават бариерата от 700 евро в повечето случаи.

Sony, от друга страна, се характеризира с пускането на мобилни телефони с дизайн, който обикновено не се харесва толкова много (това е нещо, което привлича много внимание) и това означава, че техните терминали не се продават толкова много. В допълнение към дизайна слоят за персонализиране не е много популярен въпреки че е един от най-добрите и с повече функции. Но това, което е ясно е, че днес най-добрият и завършен мобилен телефон е Xperia XZ, реалността е, че той има всичко.

  • Qualcomm Snapdragon 835 с 4 GB RAM и 64 GB памет.
  • Камера, която записва с 960 fps, единствената на пазара.
  • 4K HDR дисплей с луксозно качество.
  • 19 MP задна камера.
  • Водоустойчивост IP68.

И т.н. и т.н. Sony Xperia XZ Premium е най-добрият представен мобилен телефон, но цената му ще бъде доста висока и това ще означава, че Sony не продава толкова, колкото очаква, въпреки че изглежда, че наистина не го интересува. Смятате ли, че заслужава тази награда, най-добрият нов мобилен телефон на MWC 2017? Без съмнение, колкото и да са обидени на LG, че са си помислили, че могат да монтират старовремски процесор за 800 евро… Както го правят, те са мъртви.

Популярна тема