Spotify Hi-Fi: новата услуга за качество без загуба за аудиофили

Съдържание:

Spotify Hi-Fi: новата услуга за качество без загуба за аудиофили
Spotify Hi-Fi: новата услуга за качество без загуба за аудиофили
Anonim

Толкова ли сте запален по музиката, че забелязвате качеството между едно аудио и друго? Е, Spotify прави промени по отношение на хората, които обичат да слушат музика с изключително качество. Не само изображението може да бъде в HD или различно качество, но аудиото също е разделено на категории

Най-високата категория качество на звука е Hi-Fi (Hight Fidelity е както е известно на английски). За да се наслаждаваме на този тип аудио, ще ни трябват няколко неща: устройство, което записва с това качество, формат, който може да криптира и чете този тип аудио, софтуер, който го интерпретира, и подходящ плейър.

Hi-Fi звук с новите планове на Spotify

снимка
снимка

Виждате ли съвпаденията с изображението? Във визуалния свят също се нуждаем от камера, която записва например 4K, формат, който го поддържа, софтуер, който може да го чете, и преди всичко телевизор. Ако някое от тези неща се провали, както в изображението, така и в звука, не се подвеждайте, защото това не е истински Hi-Fi

По-високото качество и по-голямата вярност предполагат, разбира се, увеличение на цената Но настоящите потребители на Spotify не се притеснявайте, това изобщо няма да ни засегне. Те просто ще добавят нови планове, а ние сме тези, които ще изберем дали да харчим или не. За новите потребители те също могат да продължат да избират най-основния, тъй като той ще остане достъпен по принцип завинаги.

Цената все още не е известна, но около между 5 и 10 долараИ е, че Spotify кани избрана група потребители да изпробват услугата. Някои потребители се таксуват $5, докато други получават същата услуга за $10. Разбираемо е, че този, който получава най-голямо взаимодействие, ще бъде този, който най-накрая ще видим в окончателната версия, която ще бъде отворена за обществеността в своята цялост.

Това не е просто слух, а по-скоро доказан факт, защото има няколко потребители, които носят в портали като Twitter или Reddit, които вече са получили поканата.

Популярна тема