Инсталирайте приложенията на Samsung Galaxy S8 на вашия телефон

Съдържание:

Инсталирайте приложенията на Samsung Galaxy S8 на вашия телефон
Инсталирайте приложенията на Samsung Galaxy S8 на вашия телефон
Anonim

Вече можем да изтеглим приложенията за Samsung Galaxy S8! Не успяхме да го видим на Mobile World Congress 2017, но все едно беше, защото огромно количество неща. Записан е на видео на улицата, видяхме стотици изображения, протектори и корици. Ще можете да инсталирате приложения на Galaxy S8 на Galaxy S6 или Galaxy S7.

На Световния мобилен конгрес често се използва за извличане на тапети и ексклузивни приложения, тъй като е една от най-добрите възможности (имате изключителен мобилен телефон за себе си, можете правете каквото искате с него). Въпреки това, приложенията на Galaxy S8, разбира се, не са били „откраднати“от MWC, тъй като просто не е било там (или поне в публичен изглед не можем да кажем дали е било в частна кабина за определени медии).

Това са приложенията, които са изтекли:

  • Galaxy S8 Music Player
  • Гласов запис на Galaxy S8
  • Приложение за видео на Galaxy S8
  • Galaxy S8 S Translator
  • Galaxy S8 Sound Camp

Как да изтеглите приложения на Samsung Galaxy S8

снимка
снимка

Първото нещо, от което се нуждаем, за да инсталираме тези приложения, е телефон Samsung с Android 7.0 Nougat или по-нова версия (може да работи с Android 6.0 Marshmallow, но ние не сме го тествах), моля, курс със слоя за персонализиране на Touchwiz.

От друга страна, всеки телефон, който има ROM, базиран на Touchwiz, дори ако е LG или HTC, например, може да ги инсталира. Инсталируемите файлове са изтекли през XDA Developers.

Все още нямаме уеб браузъра, или файловия изследовател, или приложението за камера, или галерията, които са може би най-важните приложения след приложението, видео. Въпреки това, не мисля, че ще отнеме много повече време, за да пристигне, защото друго приложение вече беше изтекло преди, по-специално това, което криптира папките и приложенията, за да увеличи сигурността на нашия телефон.

За да ги инсталирате, изтеглете файловете през Mega, който е сървърът, използван от лицето, изпуснало приложенията. Отваряме всеки от тези, които искаме да инсталираме и готово: вече ще ги имаме инсталирани.

В самите приложения, можем ясно да видим много грубо, но информативно представяне на това как ще изглежда дизайнът на Samsung Galaxy S8: малко ръбове, без предни бутони и кръгли ръбове, много подобно на LG G6, в случай че има някакви съмнения с всички изображения, които са изтекли.

Популярна тема