Galaxy S7 се актуализира до Nougat в Испания

Съдържание:

Galaxy S7 се актуализира до Nougat в Испания
Galaxy S7 се актуализира до Nougat в Испания
Anonim

Ако скоро имате Galaxy S7, вашият смартфон ще бъде по-ексклузивен, защото днес научихме, че Galaxy S7 се актуализира до Nougat в Испания Чакахме този момент за дълго време и най-накрая можем да потвърдим, че актуализацията не само е достигнала до много краища на света, но също така е пристигнала в Испания, така че можете да се насладите на всички новини за тази актуализация.

Въпреки факта, че е причинил проблеми в много терминали (и дори в много Galaxy S7 от съседни страни с проблеми преди всичко с батерията), вие ще можете също да актуализирате до тази последна версия, за да можете да се насладите на всичко ново, което предстои през тази 2017 г. Актуализация, която идва на терминал, който е обявен за най-добър смартфон за 2016 на Световния мобилен конгрес 2017.

Galaxy S7 Samsung
Galaxy S7 Samsung

Актуализации на Galaxy S7 до Nougat в Испания

Днес можем да потвърдим, че пускането на Nougat за Galaxy S7 най-накрая започва в Испания. Въпреки че е важно да се отбележи, че тези първи доклади идват от Galaxy S7 Edge, който се актуализира до Android 7.0 Nougat.

Тази актуализация премахва много проблеми и производителност, които са изтекли в предишни версии на Nougat, и дори проблемите с батерията са по-малко забележими, така че това би било добра новина за всички. Очевидно ще можете също да се насладите на известия, бързи настройки и други нови функции като няколко прозореца, промени в интерфейса и много други. Промените не са лоши, но най-хубавото е, че актуализацията изчака.

Тази актуализация ще пристигне на вашия Galaxy S7 всеки момент

Ако имате Galaxy S7, който сте закупили в Испания, през тези дни ви препоръчвам да сте нащрек, защото скоро ще получите актуализацията. Не забравяйте, че от настройките в информацията за телефона имате раздел, който казва „ Актуализации “. Ако влезете и натиснете търсене, може да излезе сега. Не забравяйте да сте подготвени с Wi-Fi, с който да се свържете за изтегляне, и достатъчно батерия за инсталиране.

Получихте ли вече Nougat на вашия S7? Какво мислите за промените? Забелязвате проблеми с живота на батерията?

Популярна тема