Как да инсталирате Google Assistant на всеки Android

Съдържание:

Как да инсталирате Google Assistant на всеки Android
Как да инсталирате Google Assistant на всеки Android
Anonim

Най-накрая имаме Google Assistant, наличен на всеки Android 6.0 Marshmallow или Android 7.0 Nougat Преди също да можем да го инсталираме, но трябваше да руутваме устройството и да следваме серия от стъпки. Сега можем да го направим без никакви усложнения от Play Store.

Може да се интересувате от: Инсталирайте Google Assistant на Android без root

Google Assistant имаше много ограничения, когато се появи: беше достъпен само за устройства на Google и в тях не всички бяха включени в списъка за съвместимост. Сякаш това не е достатъчно, работи само с английски и немски (да, те оставиха испанския, един от най-разпространените езици, извън списъка).

асистент на google
асистент на google

Първият проблем вече е отстранен, но вторият изглежда, че ще отнеме много време, ако Google не зареди проекта преди това, което е много често. Наближаваме Google I/O сега, така че мина почти година от стартирането му (всъщност стартира през май 2016 г., така че вече са минали 10 месеца).

Изтеглете Google Assistant сега на всеки Android

Трябва да изчакаме актуализацията да пристигне, защото не може да бъде провокирана по никакъв начин В момента има няколко избрани държави и те ще имат приоритет. От друга страна, можем също да отидем на всеки алтернативен пазар и да го вземем, когато е наличен (все още не е).

В момента имаме Google Allo, въпреки че ви напомням, че е на английски и няма функционалността на Google Assistant, въпреки че има много подобна функция (не чрез глас, а чрез команда).

Засега ще трябва да се задоволим с Google Now, който въпреки че изчезна като стартер, все още можем да продължим да го използваме като помощник. Той няма дори 10% от мощността, която има GAssistant, тъй като този друг е изкуствен интелект, но поне е наличен на испански. Както винаги, латиноамериканците са на заден план в очите на Google, защото не се случва за първи път.

Тази новина идва ръка за ръка с друга подробност, че LG G6, флагманът, представен наскоро на Mobile World Congress 2017 в Барселона,ще идват с Google Assistant като стандарт (отново само на английски и немски). Google полага усилия за постигане на споразумения с марки, така че услугата да бъде разширена, както виждаме.

Популярна тема