Активирайте стари статуси на WhatsApp на Android

Съдържание:

Активирайте стари статуси на WhatsApp на Android
Активирайте стари статуси на WhatsApp на Android
Anonim

WhatsApp навърши 8 години и Зукърбърг със своята Historiamania стартира Stories във Facebook, Instagram, а също и WhatsApp. В това последно приложение то не се нарича Stories, а States, но хората протестираха толкова много, че сега Whatsapp може да обмисля премахването на новите състояния или да направи това незадължителна функция.

Докато чакате да го направят официално, трябва да знаете, че в най-новата бета версия на WhatsApp вече можете да активирате старите статуси и с едно много известно приложение можете да променяте старите статуси за новитеи обратно. Искате ли да знаете как се прави?

Активирайте стари статуси на WhatsApp
Активирайте стари статуси на WhatsApp

Как да активирам стари статуси на WhatsApp?

За разлика от метода, който предложихме преди няколко дни, този за премахване на статуси на WhatsApp без root, този ви позволява да активирате старите статуси, но използва приложение, което се нуждае от root права, за да работи, въпреки че ако не искате да руутнете терминала или не сте го руутнали, можете да използвате предишната връзка, която ще ви отведе до перфектен метод без руут.

Разликата между този метод и другия е, че ви позволява да деактивирате новите състояния на WhatsApp или да активирате старите (наречете го както искате) използвайки последната налична версия на WhatsAppИзползване Най-новата версия ви позволява да се наслаждавате на новите функции, въпреки че от версията, която препоръчваме до тази, в момента няма съществена промяна за потребителя. Методът е доста прост и е подобен на този, който използвахме за активиране на новите статуси на WhatsApp, когато те все още не бяха достъпни за всички.

  • Изтеглете приложението WA Tweaks.
  • Отворете WA Tweaks и поставете отметка в полето Enable Old Status (Info).
  • За да промените състоянието сега, влизаме в WhatsApp, щракнете върху менюто и кликнете върху Моята информация.

След това можете също да промените статуса по различен начин, влизате в снимката на вашия профил и променяте статуса си нормално. Както можете да видите, че е много лесно и за двата метода, недостатъкът е трябва да имате root права, за да работи приложението, но това е по-малкото зло в най-лошия случай, защото другият ни метод също работи без root.

Всички си мислят, че старите статуси са на път да се върнат в WhatsApp, но не знаем дали наистина ще се случи, дали ще позволят да бъдат деактивирани или какво ще случи се. Какво искаш да ти се случи?

Популярна тема