В Clash Royale клановите сандъци се уморяват

Съдържание:

В Clash Royale клановите сандъци се уморяват
В Clash Royale клановите сандъци се уморяват
Anonim

Ако играете Clash Royale, със сигурност на този етап в лигата знаете много добре какво представляват клановите сандъци. клановият сандък е достъпен всеки понеделник и продължава 3 дни, което е достатъчно време за всички членове на клана да получат достатъчно корони, за да отворят този сандък заедно. Това е съвместна игра и е страхотна, но с течение на времето започна да уморява много потребители и да създава проблеми.

Според колеги и ние четем във форумите, изглежда, че в En Clash Royale клановите сандъци започват да се уморяват. Засега обаче нищо не може да се направи, тъй като всеки понеделник е активиран и е време да играете или да не добавяте трофеи, което може да ви създаде проблеми с вашия клан, защото в повечето от тях е задължително. да получите определен брой на играч, тъй като не е честно този, който не е направил нищо, да получава същото сандъка, нито трябва да бъде принуждаван да играе. Следователно това поражда друг спор.

снимка
снимка

Сандъкът на клана в Clash Royale става досаден и задължителен

Много играчи заявиха, че се малко уморяват от този сандък на клана В началото беше супер забавно, защото беше „безплатен“начин да получите повече карти, но изглеждаше, че ще излиза на всеки две седмици (което би било идеално). Но оттогава излиза всеки понеделник. така че всеки понеделник, вторник и сряда трябва да направите минимум трофеи, за да добавите своята песъчинка към вашия клан и да го отворите.

Играчи, които имат малко време, изобщо не се разбират… защото нещо, което е започнало като игра и забавление, сега се превръща в задължително в много кланове. Тъй като това е награда за сътрудничество, която получават всички членове на клана, дори ако дават повече или по-малко купи, да кажем, че между дните, в които трае сандъкът на клана, всички играчи са „принудени“да играят, дори и да не могат да получат трофеи, добавете и отключете сандъка.

Какво мислите? Трябва ли да го премахнат или да го запазят? Или може би да удължите времето му, така че да се появява на всеки 2 седмици? Очакваме с нетърпение да чуем от вас.

Популярна тема