Мнение за LG X Power 2

Съдържание:

Мнение за LG X Power 2
Мнение за LG X Power 2
Anonim

Тази година MWC 2017 е различно. След като Samsung напълно засенчи MWC с мобилния телефон, който тази година все още е най-добрият мобилен телефон на MWC (Galaxy S7 Edge), другите марки имат известността, която заслужават.

В крайна сметка това, че Samsung не идва на MWC със своя водещ продукт, изглежда наистина интересно и истината е, че наистина харесваме MWC. Един от неговите преки конкуренти, LG, пусна нов мобилен телефон от среден клас преди няколко дни, който имахме възможност да тестваме и ни хареса. Новият LG X Power 2 е среден клас с много батерия, който идва за потребители, които се нуждаят от добра автономност, но които не искат да се откажат от мобилен телефон от най-добра марка.

Ревю на LG X Power 2
Ревю на LG X Power 2

LG X Power 2: Висока автономност за малко над 200 евро

Когато вземете мобилен телефон от марка, която вече познавате като LG, разбирате, че калъпът, по който е направен, е наистина добър. Този LG X Power 2, въпреки че има голяма батерия от 4500 mAh, се усеща лек и не е твърде дебел. Имайте предвид, че е направен от пластмаса и затова е толкова лек.

В допълнение към това интерфейсът е класическият LG, който харесваме толкова много (донякъде натоварен с приложения, които могат да бъдат премахнати по-късно) и с 5,5-инчов HD екранс IPS технология, която изглежда страхотно. Мобилният телефон пристига с Nougat като стандарт.

Камера на ниво, въпреки че е мобилен телефон, фокусиран върху автономността

Разликата между LG и другите марки е, че те знаят как да направят мобилен телефон и в средния клас имат добро представяне във всяко отношение. Има качествена 13MP задна камера и доста прилична 5MP предна камера за селфита.

Заден LG X Power 2
Заден LG X Power 2

Батерията от 4500 mAh има бързо зареждане, а теглото на мобилния телефон е само 164 грама. За да дадем мощност на грешката, разполагаме с 8-ядрен процесор MediaTek, 2 GB RAM и 16 GB памет с възможност за разширяване до 2 TB с microSD. Мобилният телефон ще бъде наличен през март

Популярна тема