Meizu Super mCharge: Най-бързото зареждане на пазара

Съдържание:

Meizu Super mCharge: Най-бързото зареждане на пазара
Meizu Super mCharge: Най-бързото зареждане на пазара
Anonim

Meizu обеща да пусне нова технология на MWC 2017, която да се конкурира с водещите марки в индустрията. Meizu споменаха Apple и Samsung в прессъобщението си, обещавайки революционен продукт, а сега по време на MWC 2017 те представиха някои нова и вълнуваща технология

Meizu Super mCharge е в състояние да зареди 85% от батерията само за 15 минути и 100% само за 20 минути. Заредете напълно мобилния си телефон за 20 минути? Това обещава тази нова технология за бързо зареждане и истината е, че я намираме за впечатляваща. Само за 5 минути можем да имаме 30% батерия. Освен всичко това, което само по себе си е впечатляващо, мобилният телефон изобщо не загрява при зареждане, около 38 градуса е благодарение на ефективността на заряда. Когато зареждането е ефективно, контролът на температурата е перфектен и енергията не се губи, а се предава под формата на топлина.

meizu super mcharge по-бързо и по-безопасно
meizu super mcharge по-бързо и по-безопасно

Meizu super mCharge: Еволюцията на най-доброто бързо зареждане

Изглежда, че Meizu най-накрая са създали нова технология за бързо зареждане далеч, много по-добра от конкуренцията. Просто трябва да видите разликата с технологията Super VOOC на Oppo, която обещава пълна батерия за около 30 минути.

В допълнение към това, Super mCharge, която е еволюцията на технологията mCharge, открита в много от устройствата на Meizu, поддържа телефона по-хладен от конкуренцията чрез зареждане на 38 градуса докато други мобилни телефони биха го направили над 45 градуса по Целзий.

Вашата пълна батерия само за 20 минути, това е страхотно

Тази нова технология включва чип за безопасно зареждане, който предотвратява грешки. По време на демонстрацията на MWC 2017 те направиха проба и няма измама или картон, зарежда се само за 20 минути до 100% и това е наистина впечатляващо.

най-доброто бързо зареждане на meizu
най-доброто бързо зареждане на meizu

Зад Super mCharge стои VOOC на Oppo с 95% ефективност на зареждане срещу 98% зареждане за тази нова технология. Quick Charge 3.0, от друга страна, обещава само 89% ефективност на зареждане. Ако искате да знаете данни, трябва да знаете, че се зарежда с 11 волта / 5 ампера, доставяйки 55 вата чрез кабел, който поддържа 160 вата, за да сте сигурни, че никога няма да причини проблеми.

Ефективното зареждане означава, че не се губи толкова много енергия и всичко отива директно в мобилния телефон, без измама или картон. В момента, по време на конференцията, Meizu не е дал конкретни подробности или конкретни данни за напреженията и амперажите, използвани във формулата за зареждане, но разбира се е впечатляващо. Това ще бъде ли първият терминал с този тип технология?

Популярна тема