Huawei P10 Lite: Филтрирани спецификации и цена

Съдържание:

Huawei P10 Lite: Филтрирани спецификации и цена
Huawei P10 Lite: Филтрирани спецификации и цена
Anonim

Миналата неделя Huawei се възползва от рамките на MWC 2017, за да представи своите два нови мобилни телефона от висок клас, новите Huawei P10 и Huawei P10 Plus. Успяхме да видим и докоснем и двата телефона на MWC, така че скоро ще ви кажем какво мислим.

А сега, кой нов телефон ще изведе Huawei до върха? Е, не е много ясно дали Huawei P8 Lite от 2017 г. ще го направи или новият Huawei P10 Lite, който изтече в мрежата. Каталогът на китайския производител е наистина добър и конкурентен, но средният клас винаги се продава повече от високия клас. Не сме виждали Huawei P10 Lite в презентацията, но изтекоха всички подробности и изглежда много добре.

Изтекъл Huawei P10 Lite
Изтекъл Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite: Цена, представяне и спецификации

Терминалът се появи в европейски магазин, където е на цена от 349 евро, доста висока цена, но може да е достатъчна за Huawei P10 Lite, който трябва да бъде по-добър от Huawei P8 Lite от 2017.

Дизайнът на Huawei P10 Lite е в съответствие с по-големите му братя с корпус от алуминий и стъкло, но спецификациите му са много по-честни:

  • 5,2-инчов екран с FullHD резолюция.
  • Процесор HiSilicon Kirin 655 с GPU Mali-T830MP2.
  • 4 GB RAM.
  • 32 GB вътрешна памет.
  • 3000 mAh батерия.
  • Android 7.0 със слой за персонализиране EMUI 5.1.
  • Четец на пръстови отпечатъци на гърба.

Нито има двойна камера, направена в сътрудничество с Leica от нейните по-големи братя, но ни остава 12 MP камера с f/2.2 и LED светкавица. Отпред има 8 MP сензор.

В момента Huawei не е дала никакви официални подробности за устройството, но сега, когато знаем, че може да излезе след няколко седмици само за 350 евро, изглежда, че Huawei ще трябва да се постарае повече. Не записва в 4K, няма водоустойчивост, изглежда малко скъпо за Lite.

Малко скъпо да имаш съперник в къщата

Фирмата има телефони, които се конкурират с този Huawei P10 Lite и изглежда, че пускането на два Lite в една и съща година не би било подходящо, въпреки че Huawei може да използва и двете устройства на пазарите различни и запазете P10 Lite за други пазари, където P8 Lite не е предизвикал такова вълнение.

Популярна тема