Xiaomi Mi5c: Цена, стартиране и спецификации

Съдържание:

Xiaomi Mi5c: Цена, стартиране и спецификации
Xiaomi Mi5c: Цена, стартиране и спецификации
Anonim

Въпреки че Xiaomi не е имал възможност да пътува до MWC, за да представи своите продукти там, той го направи извън панаира, съвпадайки с втория ден от същия.

Xiaomi представи новия Xiaomi Mi5c, мобилен телефон, който чакахме дълго време, а заедно с него беше направен и новият процесор, проектиран от компанията официално, шишарката, която сега ще се нарича Surge S1. Xiaomi се възползва от датата, така че медиите, фокусирани върху мобилните телефони, да отразят възможно най-широко събитието.

Xiaomi Mi5c Цветове
Xiaomi Mi5c Цветове

Xiaomi Mi5c: Първият мобилен телефон със собствен процесор

Чакахме дълго време Xiaomi да представи първи телефон със собствен процесор и истината е, че сега Xiaomi ще може да започне да пуска устройства по друг начин че не беше в състояние досега, разчитайки на компании от трети страни да произвеждат своите чипове.

Въпреки че телефонът е впечатляващ, ще се говори много за неговия процесор, фокусиран върху средния клас. Този нов чип Surge S1 не е най-мощният на фирмата и ще се фокусира върху конкуренцията със Snapdragon от среден клас и MediaTek, въпреки че може да надмине MediaTek Helio P10 без много проблеми.

Стартиране на Xiaomi Mi5c
Стартиране на Xiaomi Mi5c

Спецификации на Xiaomi Mi5c

Нищо не е изоставено, мобилният телефон е наистина впечатляващ и въпреки че е от среден клас, изглежда, че ще работи много добре.

  • 5,15-инчов дисплей с FullHD резолюция, произведен от JDI.
  • 8-ядрен процесор Surge S1 @ 2,2GHz, 64-битов, 28nm производство
  • 3 GB RAM.
  • 64 GB памет с възможност за поставяне на microSD.
  • 12 MP задна камера с 1,25 микрона пиксела.
  • 8 MP предна камера за селфита.
  • Android 6.0 с MIUI 8 с възможност за надграждане до Android 7.1 с MIUI 9 през март тази година, т.е. след няколко седмици.
  • 2860 mAh батерия с 2A / 9V бързо зареждане.
  • WiFi B/G/N, Bluetooth 4.1, 4G и високо прецизен GPS.

Към всичко това трябва да добавим четец на пръстови отпечатъци на бутона Home отпред, неговия метален дизайн и тегло от само 132 грама, което се разкрива като много лек мобилен телефон и размер на съдържанието.

Трябва само да видите изображенията, за да разберете, че този Mi сочи към високия клас с процесор от среден клас - висок, страхотен дизайн и впечатляваща камера. страничните рамки също са намалени до 1,66 мм и екранът ще дава около 550 нита яркост с 2048 различни нива на яркост. Нито пък ще пренебрегнем бързото зареждане и неговия нисък ампераж, който ще служи за предотвратяване на прегряване на процесора.

Цена и дата на пускане на Xiaomi Mi5c

Новият Xiaomi Mi5c ще бъде наличен след няколко дни за продажба в страните, където Xiaomi има присъствие, но със сигурност ще бъде възможно да го закупите в Испания и други страни много скоро, чрез редовни китайски дистрибутори като GearBest, Igogo, Banggood и др.

Неговата цена, около 200 евро за смяна за мобилен телефон с впечатляващ дизайн, около 1499 юана, което може да се превърне в малко над 200 евро, както обикновено. Харесва ли ти? Дизайнът му вече ни спечели, въпреки че е много iPhone.

Популярна тема