Ulefone VRKAM: Камерата, която записва на 360 градуса за 100 евро

Съдържание:

Ulefone VRKAM: Камерата, която записва на 360 градуса за 100 евро
Ulefone VRKAM: Камерата, която записва на 360 градуса за 100 евро
Anonim

Вчера, докато всички бяха фокусирани върху представянето на Sony, Wiko и други марки, ние се възползвахме от възможността да се разходим из MWC в търсене на революции като една от най-новите от Ulefone. Ulefone е ясно, че виртуалната реалност също е важна.

Ulefone е страхотна марка, която се откроява все повече и повече на фона на конкуренцията и на нейния щанд можехме да видим следващите версии на марката като нов Ulefone без рамки (който копира Xiaomi Mi Mix), новият Ulefone Amor 2, който ще използва новия MediaTek Helio P25 и нова много евтина камера за виртуална реалност, която харесахме, новия Ulefone VRKAM

Тествайте Ulefone VRKAM
Тествайте Ulefone VRKAM

Ulefone VRKAM: Виртуалната реалност не трябва да е скъпа

Този нов Ulefone VRKAM е първото въведение на Ulefone във виртуалната реалност и е проектиран да записва на 360 градуса с наистина добро качество В изображението можете да видите снимка на това как тествахме камерата и една от рекламите на Ulefone ни показаха достойнствата му.

Тази нова камера, VRKAM, се свързва с мобилното устройство и с много просто приложение ни позволява да записваме или преглеждаме изображението, което камерата вижда на нашия мобилен телефон, или в 2D или 3D с очила за виртуална реалност.

Много евтино и скоро на пазара

Отговорните за Ulefone ни казаха, че тази нова камера ще бъде налична на пазара след няколко месеца и че цената й ще бъде около 100 долара, така че предполагаме, че можем да я намерим за около 100 евроза смяна.

Ulefone VRKAM включва две камери тип рибешко око, които заснемат 360-градусови снимки и видеоклипове. Камерата се свързва към мобилното устройство чрез USB и записва FullHD видео или 3K изображения.

Ulefone е ясно, че бъдещето е и в аксесоарите и истината е, че цялата гама от мобилни телефони, които планира да пусне, е впечатляваща. На изложението имахме възможност да видим всички мобилни телефони на фирмата, но някои от тях, като Armor 2, не работеха, тъй като са само прототипи. Какво мислите за въвеждането на Ulefone във VR?

Популярна тема