Използвайте WhatsApp на новата Nokia 3310

Съдържание:

Използвайте WhatsApp на новата Nokia 3310
Използвайте WhatsApp на новата Nokia 3310
Anonim

Новата Nokia 3310 буди толкова много очаквания, че е нормално да възникнат въпроси. Един от най-често задаваните въпроси е дали WhatsApp може да се използва на новата Nokia 3310 Това е много елементарен терминал, който наистина е това, за което служи, говорете, изпращайте съобщения… и малко други. Но ние ще ви кажем дали е възможно да имате WhatsApp на Nokia 3310 от 2017 или истинска лудост.

Има много потребители, които ни питаха за това устройство, тъй като то се постулира като едно от „идеалните“за възрастни хора или като вторичен мобилен телефон, тъй като за цената му има повече от достатъчно… но има ли WhatsApp? ?

Nokia 3310 (2017)
Nokia 3310 (2017)

Може ли WhatsApp да се използва на новата Nokia 3310?

Ако искате да имате WhatsApp на Nokia 3310, ще трябва да изчакате… защото е толкова елементарен и евтин, че не успяхме да го потвърдим все още, но ние също не сме го изключили. Версията, която успяхме да тестваме на MWC, нямаше WhatsApp като стандарт, но е възможно да може да се инсталира от собствения магазин за приложения на мобилния телефон.

И днес можем да определим WhatsApp като важен, защото „всеки го използва“. Въпреки че винаги има изключения, като например потребители, които не искат да знаят нищо за WhatsApp… но много в крайна сметка го инсталират, защото нямат друг избор или защото наистина се нуждаят от него.

Въпреки това, по-възрастните хора, които никога не са свикнали да го използват, все още се нуждаят само от обаждания, така че Nokia 3310 би била отлична опция, въпреки че няма WhatsApp.

Ясно е, че този терминал може да бъде закупен от различни профили. Но по темата за носталгията, вече ви казах, че няколко. Харесвам дизайна.

Единственият недостатък е, че няма да можете да използвате всички функции на WhatsApp

Защо? Тъй като освен че е много просто устройство, операционната система не е съвместима с приложението WhatsApp за Android, Windows Phone или iOS Нейната операционна система Symbian е толкова проста, че се фокусира главно върху проблем с обаждания и съобщения за цял живот… без сложни приложения… така че използването на WhatsApp или инсталирането му на новата Nokia 3310 би било възможно, но по ограничен начин Ако има WhatsApp за новия Nokia 3310 ще може да се използва ограничено, със сигурност нито едно от новите състояния.

Бихте ли купили този телефон или никога да нямате ограничен WhatsApp? Не можем да потвърдим, че го има, защото не успяхме да го тестваме, но слуховете сочат, че ще го има въпреки факта, че има уебсайтове, които казват друго.

Популярна тема