Samsung Project Beyond: новата камера на Samsung за запис на 360 градуса и 3D

Съдържание:

Samsung Project Beyond: новата камера на Samsung за запис на 360 градуса и 3D
Samsung Project Beyond: новата камера на Samsung за запис на 360 градуса и 3D
Anonim

Samsung официално представи на събитието преди MWC своето второ поколение камери с добавена реалност: Gear 360. Откакто се появи Samsung Project Beyond, имаме на пазара a евтина камера за запис на 360 градуса и 3D всичко, което искаме.

Първото поколение на камерата Samsung Project Beyond беше видяно на MWC 2016. Малко след това започна да се предлага на пазара по целия свят. Това обаче не е единственото устройство от този тип и е, че в Amazon или в почти всеки друг магазин можем да намерим други производители, които също са пуснали този тип продукт.

Виртуалната реалност става все по-важна в живота ни От няколко години, по-специално след като Google пусна версията на Cardboard на I/O 2014. Това събитие се превърна в революция и благодарение на тези малки картонени очила сега имаме толкова брутален дисплей на добавена реалност в живота си.

Нова и подобрена версия на камерата за добавена реалност

снимка
снимка

Особено тази нова версия има една камера повече от предишната версия. По-конкретно 18 камери за заснемане на всичко, което е в зрителното поле Обективите са широкоъгълни и разделителната способност е Full HD. 6EA микрофони също помагат за улавяне на звук в 360-градусов съраунд.

По отношение на сертификатите имаме IP65, така че е устойчив на вода и прах. Разбира се той не е водоустойчив, но може да поеме водна струя при определени условия Тоест, той е устойчив на дъжд. В бъдеще те ще имат IP67 или дори IP68 за запис под вода, но все още не е възможно.

Накрая имаме порт за свързване на външни SSD устройства и поддръжка за външни батерии в случай, че вътрешните не работят.

Новият Gear 360 ще бъде много достъпен

Оригиналният Gear 360 в момента е на цена от 240 долара, въпреки че в Испания остава около 350 евро за данъци и транспорт. Очаква се новото поколение да струва малко по-малко или може би ще пристигнат на същата цена. Във всеки случай, южнокорейската фирма е наблегнала на достъпността, така че цената почти сигурно няма да се покачи.

От друга страна, ние също не знаем нищо за наличността, защото те не са информирали за тези подробности. Смята се, че е само прототип и все още няма да стигне до пазара, а истината е, че няма да е никак странно.

Популярна тема