Samsung Galaxy Tab S3: Цена, спецификации и новини

Съдържание:

Samsung Galaxy Tab S3: Цена, спецификации и новини
Samsung Galaxy Tab S3: Цена, спецификации и новини
Anonim

Вече знаехме, че Samsung ще представи нещо в ден 0 на MWC 2017 и Samsung Galaxy Tab S3 имаше всички гласове, за да бъде таблет par excellence. Сега Samsung представи 3 нови таблета, два от които с Windows 10.

Samsung Galaxy Tab S3 обаче е най-мощният от всички, що се отнася до Android и изглежда е донесъл на пазара един от най-добрите таблети, гледани някога, но на цена, която ще се отрази на онези, които търсят по-евтин продукт.

Калъф за Samsung Galaxy Tab S3
Калъф за Samsung Galaxy Tab S3

Samsung Galaxy Tab S3: Най-мощният Android таблет на пазара

Въпреки факта, че има много таблети с Android с много мощни процесори и вероятно с конфигурации, близки до този Galaxy Tab S3, новият таблет на Samsung като цяло е най-мощният, които ще видим на пазара за няколко месеца.

Спецификациите му са на смартфон от висок клас, а дизайнът му, който се вижда на снимките, е невероятен. Таблетът има метални ръбове и стъклен дизайн на гърба точно като телефоните на фирмата.

 • 9,7-инчов дисплей с 2K резолюция (2048 × 1536 пиксела) и Super AMOLED панел.
 • Qualcomm Snapdragon 820 4-ядрен процесор
 • 4 GB RAM.
 • 32 GB памет с възможност за поставяне на microSD до 256 GB.
 • Основна камера от 13 MP и задна камера от 5 MP.
 • Четец на пръстови отпечатъци отпред.
 • USB Type-C със стандарт 3.1.
 • WiFi с двойна антена, Bluetooth 4.2 и LTE Cat 6 връзка (в модела, който го носи) с капацитет за свързване при 300 Mbps.
 • GPS, Glonass, Beidou и Galileo.
 • 6000 mAh батерия с бързо зареждане и живот на батерията от 12 часа.
 • Android 7.0 Nougat от кутията.

Към това трябва да добавим някои мерки от 237, 3 x 169 x 6 mm (да, по-тънки от много мобилни телефони) и тегло от 429 грама за модела без LTE, който увеличава теглото си с допълнителни 5 грама.

Екран на Galaxy Tab S3
Екран на Galaxy Tab S3

Едно от най-добрите мултимедийни изживявания на пазара

Не се съмняваме, че Galaxy Tab S3 ще осигури едно от най-добрите изживявания при гледане на мултимедия на пазара благодарение на мощния си звук и AMOLED панел. Дисплеят може да възпроизвежда HDR съдържание.

Звукът, от друга страна, включва четири високоговорителя, подписани от Harman-Kardon, използващи AKG технология и ще осигурят убийствено изживяване. Два високоговорителя отгоре и два високоговорителя отдолу.

Galaxy Tab S3 отзад
Galaxy Tab S3 отзад

Игри и оптимизация до друго ниво, което не е обичайно за таблетите

В допълнение към страхотното мултимедийно изживяване, таблетът има много мощност, която може да се използва за възпроизвеждане на всяко от заглавията, налични на пазара. Samsung е интегрирал Game Launcher в него.

Приложението за игри е в състояние да оптимизира устройството, така че игровите сесии да продължават по-дълго, като може да излъчва на живо и да активира режим, който ни позволява да избягваме разсейването, докато играем.

Galaxy Tab S3 работи
Galaxy Tab S3 работи

Аксесоари за подобряване на продуктивността на Galaxy Tab S3

Като всичко, което е налично за подобряване на възможностите на таблета Samsung, има клавиатура с калъф, направен съвместно със Staedtler, и нов S Pen. Проблемът с този таблет е, че не е устройство за всеки. Искате ли да знаете колко струва?

Да не забравяме, че тук multi-window ще работи наистина добре и таблетът ще може да се конкурира с Apple iPad и ще предложи впечатляващо мултимедийно и продуктивно изживяване

Цена и наличност на Galaxy Tab S3

Цената е големият недостатък на този таблет. Galaxy Tab S3 ще бъде пуснат в продажба през следващите месеци (Samsung не е посочил дата) на много висока стойност, но с цена, която изобщо не го прави конкурентен спрямо таблета сектор средно-висок диапазон, особено ако говорим за китайски марки, които се справят много добре.

 • 679 евро за Galaxy Tab S3 с WiFi.
 • 769 евро за Galaxy Tab S3 с WiFi и LTE.

Ние я гледахме известно време на MWC и тя със сигурност изглежда страхотно. Смятате ли, че новият таблет на Samsung ще даде много война? Струва ни се, че ще остане запазено за потребители с по-голяма покупателна способност и които търсят най-новото от най-новото.

Популярна тема