Цена и дата на пускане на LG G6

Съдържание:

Цена и дата на пускане на LG G6
Цена и дата на пускане на LG G6
Anonim

Както винаги, компаниите, когато пуснат нов мобилен телефон, се посвещават да говорят за доброто и малко за подробностите, които най-много интересуват обществеността. Вчера LG представи новия LG G6 и истината е, че той изглежда много добре, но нищо не е казано за цената и датата на пускане на устройството.

Сега директорът на мобилното подразделение на LG изглежда е потвърдил някои важни подробности за телефона и това са неговата цена и дата на пускане на пазара. Имаме добри и лоши новини, добрата новина е, че имаме цената и датата на пускане на пазара, но лошата новина е, че няма да ви хареса

Характеристики на lg g6
Характеристики на lg g6

LG потвърждава датата на пускане на пазара и цената на LG G6

Новият LG G6 има впечатляващ дизайн, страхотна камера, голям екран от много инча в много малък размер, ниско тегло, добри размери и страхотна цена.

Да, новият LG G6 има впечатляваща цена както за добро, така и за лошо. Впечатляващо, защото ако се продаде, ще бъде monda, но лошо, защото е същата цена, която може да има Samsung Galaxy S8 Най-любопитното е, че Sony пусна най-мощния смартфон на 2017 MWC, новият Xperia XZ Premium и ще струва по-малко, но се говори, че този телефон ще струва около 699 евро.

Това не е най-добрият Android на пазара, но е един от най-скъпите

Ясно е, че има нови продукти от LG, които другите марки нямат и които Sony също няма, но разбира се, ако LG иска да се възстанови не може да постави толкова висока цена след неуспехи от предишните две години Може би сме се заблудили и най-накрая LG G6 успя, но смятаме, че няма да е така.

Новият LG G6 ще се продава в Корея на 10 март на цена от 796 долара по обменния курс, за който се подозира, че е около 799 евро, които ще паднат бързо Ще струва по-малко от iPhone и от Galaxy S8+, но не знаем дали това ще е достатъчно. Не е известно кога LG G6 ще напусне Азия, но LG коментира, че се надява да го направи скоро, което се предполага, че ще бъде някъде през март или април.

LG разполага с 42 дни, за да блесне над Galaxy S8 и това ще бъде времето за запас за телефона, няма повече възможен запас. Какво мислите за цената на LG G6?

Популярна тема