Грийнпийс прекъсва презентацията на Samsung на MWC 2017

Съдържание:

Грийнпийс прекъсва презентацията на Samsung на MWC 2017
Грийнпийс прекъсва презентацията на Samsung на MWC 2017
Anonim

Днес, 26 февруари 2017 г., Samsung представи в Барселона някои от бъдещите си продукти за 2017 г., въпреки че сред тях все още няма Samsung Galaxy S8. Събитието беше впечатляващо и освен че беше белязано от представянето на мощен Samsung Galaxy Tab S3, то беше променено от малко неудобство.

Грийнпийс, асоциацията, която всички познавате, прекъсна събитието на Samsung, за да се опита да намери обяснения за един от най-големите проблеми на компанията, какво ще направи Samsung с милионите Samsung Galaxy Note 7 кой има своята сила? Преди няколко дни се появи слух, че Samsung може да рециклира Galaxy Note 7, като поправи основния му проблем и продаде телефона на развиващите се пазари, но по-късно всички тези слухове бяха отменени.

Дисплей за събития на Samsung Greenpeace
Дисплей за събития на Samsung Greenpeace

Грийнпийс прекъсва презентацията на Samsung, за да поиска рециклиране

По време на презентацията на Samsung група активисти на Грийнпийс прекъснаха презентацията с банери, които се опитаха да разкрият един от основните проблеми на компанията. Грийнпийс иска да знае какво ще направи Samsung с 3 милиона телефона, които бяха изтеглени.

Докато маркетинг директорът на Samsung Дейвид Лоус представяше събитието, активист нахлу близо до сцената с жълт банер, украсен с логото на Samsung и лого, призоваващо за рециклиранеИзползваните думи на стрелките бяха: „Преразгледайте“, „Повторно използване“и „Рециклиране“на английски.

Грийнпийс иска Samsung да не ги премахва от пазара

Не задоволявайки се със саботирането на пресконференцията, екипът на Грийнпийс също разпъна голям банер в Palau de Congressos de Catalunya, популяризиращ същото послание.

Samsung, по време на събитието, представи друг продукт, но също така потвърди, че Samsung Galaxy S8 ще бъде представен в края на март на частно събитие, събитие което със сигурност ще се проведе в Ню Йорк.

Грийнпийс също публикува статия на уебсайта си, в която обсъжда как Samsung ще се справи с тези милиони изтеглени телефони. Грийнпийс моли те да не бъдат унищожавани и изисква прозрачност при третирането на тези устройства.

Популярна тема