WhatsApp става на 8 и потребителите го харесват по-малко от всякога

Съдържание:

WhatsApp става на 8 и потребителите го харесват по-малко от всякога
WhatsApp става на 8 и потребителите го харесват по-малко от всякога
Anonim

WhatsApp се появи на 24 февруари 2009 г. И вчера WhatsApp стана на 8 години и трябва да го поздравим за всичките тези години на успех и така нататък, но проблемът е че се намира в странна ситуация, в която потребителите му го харесват по-малко от всякога. Да кажем, че WhatsApp винаги е било любимото и най-популярно приложение за съобщения сред потребителите, но напоследък, с новите статуси, мнозина не искат този нов WhatsApp и искат да възстановят предишната версия.

Но изглежда WhatsApp е искал отпразнува своя 8-ми рожден ден с новите статуси, смешно е, защото хората искат старите да се върнат (или и двете). Но оставяйки това настрана, ние ще поздравим WhatsApp и ще коментираме как расте.

снимка
снимка

WhatsApp става на 8 години

Без съмнение пример за успешно приложение е WhatsApp, защото е на пазара от 8 години и потребителите продължават да го използват и предпочитат пред другите, въпреки факта, че от време на време се прецакват като новия интерфейс за държави.

Но ако се върнем към 2009, WhatsApp се появи като приложение за Blackberry. Тогава беше за всички, предвид търсенето. Първо Blackberry, след това iOS и след това Android, където най-накрая щеше да има повече потребители от всяка друга операционна система.

До 2013 г. WhatsApp вече придобиваше повече цвят, добавяйки groups, така че много потребители да използват WhatsApp групи за университет, училище или работа, или също за приятели, разбира се. Там стана много по-популярен.

Тогава вече имахме гласови бележки, обаждания, видео разговори… всичко за 2015 г. А през 2016 г. WhatsApp стана по-сигурен от всякога с мощното си криптиране. Имахме и WhatsApp за компютър, което беше напредък, за да пишем по по-удобен начин и не винаги трябва да сме на мобилното устройство.

Най-новите, състояния, които карат потребителите да харесват WhatsApp по-малко от всякога… Но дори и последното да не им харесва много, развитието е много добро. И има милиони потребители по целия свят. Най-доброто приложение за съобщения без съмнение. Поздравления екипи на WhatsApp!!

Бихте ли променили нещо в WhatsApp? Бихте ли напуснали новите щати или смятате, че е по-добре преди?

Популярна тема