Анализ на Xiaomi Mi Note 2: добрите и лошите разкрити

Съдържание:

Анализ на Xiaomi Mi Note 2: добрите и лошите разкрити
Анализ на Xiaomi Mi Note 2: добрите и лошите разкрити
Anonim

Момчетата от Xiaomi пуснаха Xiaomi Mi Note 2, добър конкурент на Note 7 на Samsung, който най-накрая не можа да бъде пуснат поради експлозиите си. От този терминал искаме да подчертаем преди всичко неговия дизайн с извит екран, лъскаво тяло, функции и максимален живот на батерията, защото ще забележите, че въпреки наличието на гигантски терминал, проблемите с батерията не съществува.

Но в тази статия искаме да разгледаме всичко начело. Така че не можете да пропуснете доброто и лошото на Xiaomi Mi Note 2 и непокрито.

моят преглед на бележка 2
моят преглед на бележка 2

Преглед на Xiaomi Mi Note 2: добрите и лошите

Това е терминал, който предлага много добри характеристики и е един от най-добрите, които имаме на пазара за тази година. Освен това марката помага, защото Xiaomi през годините се превърна в еталон в областта на терминалите, а това е един от най-добрите.

Ако искате да го купите и искате научете повече за Mi Note 2, не пропускайте разкритите най-добри и най-лоши:

Най-доброто от Mi Note 2

  • Дизайн: Както вече ви казахме, един от най-добрите аспекти, за които трябва да свалите шапка, е неговият дизайн. Това е първокласно устройство с високо качество. Ще забележите разликата по отношение на тази концепция за "китайски мобилен телефон" и тесни покрития. Този има първокласни покрития от висок клас. Качеството на материалите не може да бъде пренебрегнато, защото ще хване окото ви веднага щом го използвате известно време.
  • Извивки и метал: Заложете на извивки и това, разбира се, е метално. Ако харесвате извити мобилни телефони, той е идеален за вас. Потребителското изживяване е 10 благодарение на това.
  • MIUI е по-бърз: сега можем да кажем, че MIUI се е подобрила много, защото е по-бърза от всякога. Преди години не се желаеше и дори се каза, че персонализиращите слоеве са грешка. Сега можем да кажем, че телефонът работи бързо и MIUI реагира бързо.
  • Живот на батерията: вече го предвидихме в началото, защото въпреки че е голям, той залага на Full HD екран и Mi Note 2 издържа дълго време. Денят без проблеми и ще трябва да използвате режимите му за оптимизация, ако все още искате повече.
  • LTE ленти: Можете да се свържете с повече ленти като САЩ. Важно е да разгледате тези, които поддържа. Но това е добра новина, въпреки че е китайски мобилен телефон, важно е да го купите и той да се свързва с обхватите на вашата страна.

Най-лошото от Mi Note 2

  • Това не е Pure Android: За феновете на Pure Android не е подходящ терминал, защото въпреки че MIUI се е подобрил и е по-бърз, той все още има проблеми и изживяването не е ще бъде същото. Това вече зависи от това какво харесвате и считате за повече или по-малко важно, когато купувате мобилно устройство.
  • Камера: в този терминал забелязваме, че снимките са по-добри. Обикновено китайските мобилни телефони страдат от камери, които като съотношение обикновено не са много добри… снимките излизат добре, но при слаба светлина и нощем не са никак добри. Производителността на камерата не е според очакванията.
  • Телефон, който оставя следа: да, но не в този смисъл. Истината е, че въпреки че терминалът има хубав дизайн, винаги ще трябва да носите капак, защото пръстовите отпечатъци са залепени и това е доста грозно. Обикновено е неудобно за много хора, така че ако не харесвате мобилни телефони, които винаги имат прикрепени пръстови отпечатъци, не го купувайте, защото е един от тях.
  • Висока цена: Ясно е, че цената е висока, дори и да е китайски телефон, но трябва да сте наясно, че глобалната версия трябва да се плати и тя ще ви струва около 500 или 700 долара, зависи от офертата, която приемате. Ясно е, че не е евтин… не струва 300 евро, а двойно повече и може да подобри камерата или да има QHD екран, но батерията пак беше нещо друго.
моя преглед на анализ на бележка 2
моя преглед на анализ на бележка 2

Това е, което смятаме за най-доброто и най-лошото от Mi Note 2. Можете да видите, че това също не е толкова голяма работа, тоест няма твърде много недостатъци, далеч от високата цена, камерата, MIUI или пръстовите отпечатъци… неща, които са много често срещани в други устройства.

Какво мислите за Mi Note 2? Пукат ли ви недостатъците им?

Популярна тема