Карнавални поздрави от Facebook: как да ги получа?

Съдържание:

Карнавални поздрави от Facebook: как да ги получа?
Карнавални поздрави от Facebook: как да ги получа?
Anonim

Ако въведете Facebook (от компютъра или от приложението), ще видите, че Facebook ви пожелава Честит карнавал и иска да го споделите с приятелите си и също така да ви казва, че „Вече е карнавал и че е дошло времето да излезем на улицата за най-забавния празник на годината“.

Така че, ако искате Пожелаваме ви Весела Коледа с Facebook, всичко, което трябва да направите, е да влезете в социалната мрежа и това ще бъде първото нещо, което ще видите веднага щом влизам. От този момент можете да го споделите, но ако го игнорирате, няма да се появи отново. Не забравяйте, че можете също да поздравите карнавала с истории във Facebook!

редактиране на фейсбук истории
редактиране на фейсбук истории

Поздравете карнавала с Facebook

Следващата неделя, утре, освен началото на Световния мобилен конгрес 2017, където ще бъдем тук, за да ви кажем всичко, също е Карнавална неделя, в която ще се съберат много семейства да ядат уши, пържени, палачинки… и основно да ядат, да се виждат и да си чатят, затова е ден за поздравления. И се обличайте, разбира се!

Facebook ни насърчава да излезем от вкъщи и да се раздвижим малко, защото ни кани да излезем на улицата, за да отпразнуваме най-смешното нещо на годината (не съм съгласен), но за FB е така. Така че, ако искате да поздравите приятелите си във Facebook за карнавала, просто трябва да влезете, докато се появи. Не забравяйте, че ако сте го игнорирали по погрешка, той няма да се появи отново.

Всичко, което трябва да направите, е да отидете във Facebook и веднага щом видите карнавалния поздрав, да кажете, че искате да го споделите на стената си с приятелите си, и то ще бъдат споделени по начина, по който вашите приятели ще видят, че поздравявате карнавала. Като на основната снимка.

В Play Store ще намерите и приложения с фрази, с които да поздравите този ден

Въпреки това, вместо ден на поздравления, това е по-скоро излизане на улицата в костюми, за да гледате трупите и да пиетесъс семейството или приятелите. Така че излезте! Дори ФБ те принуждава да се разходиш. Какво мислите за новия FB? Споделихте ли го вече?

Популярна тема