Очаквайте скоро уеб версия на Allo

Съдържание:

Очаквайте скоро уеб версия на Allo
Очаквайте скоро уеб версия на Allo
Anonim

Със сигурност вече сте чували за Allo и дори сте го изтеглили, но за да увеличи шансовете на приложението и хората да инсталират и използват това приложение, сега Google реши да го въведе и на компютри с уеб версия на Allo Изтече изображение, което ще видите на следващия ред и което със сигурност не е загубено, защото ни напомня много за уеб версиите на WhatsApp или Telegram, тъй като има този тип референтни приложения изисква уеб версия на Allo

уеб версия на allo
уеб версия на allo

Уеб версия на Allo, какво очакваме и кога?

Изведнъж, от един момент на друг това беше изтекло в Twitter от Ник Фокс, както можете да видите на предишната снимка. Виждаме, че това наистина е Allo и че ще предложи широк набор от нови функции. Засега не ги знаем, защото малко друго е изтекло от това, което виждаме на предишната снимка… разговори, Google Assistant, икони, стикери… доста забавно, функционално и практично. Просто и работи.

Какво не ни е казал за това. Искам да кажа, че не знаем кога ще имаме достъпна тази уеб версия на Allo. Информацията, която имаме досега, е това, което виждаме на тази снимка, която ви показваме и която е филтрирана.

Можем да видим интерфейс, подобен на този на WhatsApp Web или Telegram web. Виждаме отляво всички контакти, а отдясно разговора, който съответства на всеки от тях. Знаем също, че пътят ще бъде allo.google.com/desktop.

Засега е в ранна разработка, но скоро ще бъде наличен

Единственото нещо, което това по-голямо момче на снимката ни разкри е, че е в процес на разработка и че ще пристигне скоро, за да можем да се наслаждаваме на Allo на компютри, в уеб версията. Ще ви държим в течение, когато можете да го изпробвате.

Какво мислите? Копие или нещо необходимо? Ясно е, че е така, защото ако не, да видим кой ще използва Google Allo.

Популярна тема