Как се сортират статусите в WhatsApp

Съдържание:

Как се сортират статусите в WhatsApp
Как се сортират статусите в WhatsApp
Anonim

Ще ви писне да слушате за нови състояния в WhatsApp…съжалявам! Но днес искам да отговоря на друг въпрос, който много от нашите потребители задават, а това е „ как се сортират статусите в WhatsApp“. Ако имате много контакти, които имат тези статуси, които се променят на всеки 24 часа, със сигурност сте си задавали този въпрос, за да разберете защо този ред. Е, днес ви разказваме за това.

В следното изображение можем да видим приложение WhatsApp с някои състояния, които се показват в ред, по-конкретно пише „скорошно“ и „виждано”. Виждаме, че те са покрити, за да защитят поверителността на моите приятели, но трябва да видите нещо подобно.

заглушаване на състоянието на WhatsApp на други контакти
заглушаване на състоянието на WhatsApp на други контакти

Как да сортирам статусите в WhatsApp?

За да знаете как се сортират статусите на WhatsApp, трябва да имате предвид, че всеки ден ще излизат нови статуси на вашите приятели в WhatsApp, които ще се променят на всеки 24 часа (или които имат този срок на годност).

Ще видите тези състояния в новия раздел за състояние. Последните са последните и в този ред. Докато видяните, те се появяват в долната секция „виждани“. Хайде, ако ги видите всички, те ще се появят в реда, в който сте ги видели.

Трик, който ви позволява да знаете реда, е да погледнете часа

  • Всички щати поставят часа, в който са били публикувани. През времето можете да разберете кой е публикуван преди и кой след това. Държавите вървят отдолу нагоре. Тоест този, който виждате под всичко е, че първият е публикуван от всички. И този в горната част, той е публикуван по-късно от всички (най-новия)

Само като погледнете часа, който вече знаете, така че ето ви известният ред на състоянието на WhatsApp. Надявам се, че ви е послужило, за да знаете! Тъй като много потребители не разбраха защо не са отишли по азбучен ред … и наистина, очевидно на всеки 24 часа, е нормално за тях да преминат по ред по време втори път публикуван

Какво мислите за новите щати? Удар или пропуск?

Популярна тема