Невероятно! Той обвинява Uber за развода си и иска 45 милиона евро

Съдържание:

Невероятно! Той обвинява Uber за развода си и иска 45 милиона евро
Невероятно! Той обвинява Uber за развода си и иска 45 милиона евро
Anonim

Ясно е, че има новини, които никога не спират да ни изненадват, и това е една от последните вирусни новини, които ни направиха твърде смешни, защото въпросът има тъкани… всъщност френски бизнесмен има обвини Uber за развода си и иска 45 милиона евро обезщетение

Със сигурност познавате услугата Uber, която е нещо като кола или таксиметрова услуга, която ви отвежда от едно място на друго, например с личен шофьор и струва повече от вземането на такси. Но както четем във Le Figaro, тази новина ни остави смаяни. Ако искате да знаете историята, не пропускайте това, което ви казваме.

uberX
uberX

Той обвинява Uber за развода си и иска 45 милиона евро

Този бизнесмен изглежда поиска Uber от личния си акаунт, но от телефона на жена си След като приключи, мъжът изключи мобилния телефон (излезе от приложението). Но поради бъг или грешка в приложението, съпругата продължи да получава сигнали на своя iPhone всеки път, когато съпругът й резервира нови коли с Uber… и тук се появиха проблемите и усложненията.

Изглежда, че този бъг присъства на iPhone. С други думи, дори ако излезете от приложението Uber, потребителят пак ще може да вижда движенията, които прави. Това, което знаем засега е, че не можете да получите достъп до цялата информация, но можете да получите достъп до основни неща като времето, когато е заявена услугата, шофьора и разстоянието Какво е много, защото да кажем, че можете да ви хванат, както този човек.

Жената го подозираше в изневяра и сега той иска пари от uber

Жената, при получаване на сигналите, успя да знае всички таксита, които съпругът й резервира, и тези данни, които споменахме преди… и с тази информация съпругата на бизнесмена успя да знае тези движения, коитоте го накараха да подозира, че е неверен.

В резултат на това идва новината, която привлече вниманието ни толкова много… че този бизнесмен реши да обвини Uber за развода си и сега иска от тях 45 милиона евро… ще видим къде е работата Каква новина! Какво мислите?

Популярна тема