Как да премахнете новите състояния на WhatsApp

Съдържание:

Как да премахнете новите състояния на WhatsApp
Как да премахнете новите състояния на WhatsApp
Anonim

Вече можете да активирате новите състояния на WhatsApp, копието на Stories на Facebook и Instagram също достигна комуникационното приложение par excellence, но не всеки харесва това.

Новите статуси на WhatsApp премахнаха завинаги старите статуси, но все още имате време да премахнете новите статуси и да възстановите старите статуси за цял живот (не знаем защо как дълго, но все пак възможно).

Активирайте състоянията на WhatsApp
Активирайте състоянията на WhatsApp

Как да скриете и изтриете новите статуси на WhatsApp?

Първо ще ви кажем, че ако възстановите предишните състояния ще имате достъп до тях и ако ги нямате, но някой има новите ще продължите за да видите предишното състояние, старото, въпреки че потребителят вече не може да го види.

Като казахме това, ще ви покажем как да изкорените новия раздел на състоянието на WhatsApp. Не може да бъде деактивиран като такъв в новата версия, но има трик, който няма да ни накара да загубим нищо повече от това, поне засега.

  • Изтрийте WhatsApp от телефона, ако е инсталиран по подразбиране, деинсталирайте актуализациите.
  • Инсталирахме версията на WhatsApp 2.17.24, в която състоянията на WhatsApp все още не се появяват. Можете да го изтеглите от тук, защото е напълно защитен уебсайт.

За да инсталираме APK извън Google Play, просто трябва да отидем на Настройки – Сигурност и да активираме Инсталиране от неизвестни източници или източници. Нищо друго.

След като това стане, уверете се, че не инсталирате най-новата актуализация на WhatsApp или статусите ще се показват в новия си формат. Очевидно е, че след няколко месеца WhatsApp може да поиска да актуализираме, но засега тази версия ще продължи да работи. Докато не излязат нови функции, няма да загубим нищо друго освен Щатите, но ако искаме да сме актуални с WhatsApp, няма да има друг начин да го направим, или се отказваме нови неща или се отказваме от изтриването на състояния на WhatsApp

Не харесваме новите щати, но вече ни се струват прекалено, вярваме, че планът на Марк Зукърбърг да унищожи Snapchat е достигнал своя връх и тази последна актуализация на WhatsApp вече имаше много, но ние все още ще сме в крак с тях. Харесват ли ви? Премахнали ли сте ги с този метод?

Популярна тема