Преглед на Nubia N1: Доброто и лошото

Съдържание:

Преглед на Nubia N1: Доброто и лошото
Преглед на Nubia N1: Доброто и лошото
Anonim

Вчера видяхме, че Nubia N1 се предлага в The Phone House с преносимост без постоянство към Yoigo. Да, в крайна сметка мобилният остана за около 74 евро с всичко платено и след този месец сменихме оператора, който искахме Сега какво мислим за Nubia N1?

Истината е, че на тази цена няма нищо по-добро на пазара, изобщо нищо. Nubia е много добра марка, която идва от Китай и е дъщерна фирма на чисто новия ZTE. Новият Nubia N1 ни напомня много на Xiaomi Redmi Note 3 и истината е, че много прилича на него, но не трябва да забравяме, че има голяма 5000 mAh батерия, която дава ни автономност до 3 дни при доста интензивна употреба.

Нубийски N1
Нубийски N1

Нашето мнение за Nubia N1: Перфектният мобилен телефон за игра на Pokémon Go

Да, както го чувате, смятаме, че това е идеалният телефон за игра на играта Pokémon Go на Nintendo, защото има страхотна батерия, добра връзка и хардуер от среден клас, много приличен но… нека поговорим за добрите и лошите страни на телефона.

Хубавото на Nubia N1

  • Батерия – Да, 5000 mAh, което прави батериите да изглеждат много добре. Батерия, която ще осигури поне 2 дни интензивна употреба на големия 5,5-инчов екран.
  • VoLTE и 4G – Няма проблеми с връзката, напълно съвместим с мрежите, които използваме в Испания.
  • Покрития и дизайн – Много добър, метален дизайн отстрани и, макар и малко „по-дебел“от своите конкуренти, се забелязва и в батерията. Не можете да имате толкова добър телефон с толкова голяма батерия.
  • Повече от прилична производителност – Има добре познат хардуер от среден клас, Helio P10, 3 GB RAM и 64 GB RAM. Работи много добре, няма проблеми с Marshmallow или по-мощни игри.
  • Четец на пръстови отпечатъци – Много бърз, на гърба, работи добре.

Към всичко това трябва да добавим жестовете, техния софтуер и всичко останало. Nubia са оптимизирали своите телефони, за да работят наистина добре, а разделеният екран и жестовете са наистина добри.

Лошата част от Nubia N1

  • Камерата не е мляко – Не се набива на очи, истината е, че не е лоша, но не е мляко, ако го сравним с 200 евро мобилен. Сега, ако го вземете за по-малко от 100 евро, той ще даде хиляда оборота на всичко, което намерите под тази цена и всичко, което намерите под 150 евро в страната. Разбира се, 13 MP предна камера за селфита е над средното ниво, без съмнение.
  • Бутонът за връщане работи и като мултитаскинг – Няма специален бутон за многозадачност, това може или не може да е проблем, но трябва да натиснете бутона, за да отидете на многозадачност.

Този мобилен телефон излезе на пазара на цена близо до 200 евро и може би за 200 евро тези мобилни телефони за по-малко от 200 евро са по-добри от Nubia N1, но ако ще се възползвате от офертата и го купете за по-малко от 120 евро или дори 74 евро според случая, това е вашият мобилен телефон, не се колебайте Искате ли да знаете повече? Чувствайте се свободни да използвате коментарите.

Популярна тема