Защо не мога да видя кой вижда статуса ми в WhatsApp

Съдържание:

Защо не мога да видя кой вижда статуса ми в WhatsApp
Защо не мога да видя кой вижда статуса ми в WhatsApp
Anonim

Много хора са недоволни и търсят как да премахнат статусите на WhatsApp, но далеч не бягат от реалността, може би най-доброто нещо е да започнете да ги разбирате и да видите как работят и за какво служат WhatsApp статуси.

Тази еволюция на състоянието ни позволява да видим кой вижда състоянието и кой не, но в много случаи хората разбират, че техният брояч за преглед на състоянието е 0Можете да го видите ако видите следното изображение, при влизане в състоянието иконата на око има брояч на 0.

0 прегледа на състоянието на WhatsApp
0 прегледа на състоянието на WhatsApp

Как да разбера кой вижда статусите ми?

Трябва да знаете, че за да знаете кой вижда статусите ви, трябва да имате активирана разписка за четене, известният двоен син чек. Вероятно, ако в един момент сте деактивирали двойната синя отметка, в момента, в който статусите пристигнат, няма да получите потвърждение кой го е видял

За да видите кой вижда статусите ви, трябва да включите разписките за четене и това е много лесно:

  • Влизаме в WhatsApp и щракваме горе вдясно върху 3-те вертикални бутона, за да отидем на Настройки.
  • Щракнете върху Акаунт.
  • Сега отиваме в раздел Поверителност.
  • Слизаме до края и активираме Разписки за четене.

С активирането им можем да знаем кой вижда нашите състояния в WhatsApp и когато ги премахнем, няма да можем да ги видим. Както обикновено. Сега трябва да вземем предвид, че ако някой ги е деактивирал, той няма да вижда, когато гледаме техните статуси, нито ние ще виждаме, когато вижда нашите.

Вижте състоянията на WhatsApp, без моите контакти да знаят
Вижте състоянията на WhatsApp, без моите контакти да знаят

Всъщност този начин на правене на нещата е най-добрият, но разбира се, никога не можете да сте сигурни кой е видял състоянието ви в WhatsApp, ще видите само хора, които също имат активирана тази опция В допълнение към това, с активирани разписки за четене, вие също ще трябва да видите кой е прочел вашите WhatsApps и другите ще могат да видят, когато прочетете техните.

Това е нова и полезна функция, въпреки че хората я намират за ужасна, но истината е, че много хора нито използват Instagram, нито използват Facebook и сега могат лесно да споделят малките си неща в WhatsApp

Популярна тема