Samsung Galaxy S8: Изтекли функции

Съдържание:

Samsung Galaxy S8: Изтекли функции
Samsung Galaxy S8: Изтекли функции
Anonim

Вчера бяха изтекли пълните спецификации на Samsung Galaxy S8+ и сега изглежда, че спецификациите на базовия модел, Samsung Galaxy S8, са изтекли. Разбира се, изглежда, че Samsung най-накрая ще последва същата тенденция като в Samsung Galaxy S7 и ще осигури на двата терминала еднаква мощност с различни батерии, за да задоволи енергийното търсене на всеки екран.

Характеристиките на Samsung Galaxy S8 са много подобни на тези на Samsung Galaxy S8 + и всъщност скоро има само една основна разлика (екранът, който е различен размер). Всичко останало е непокътнато и изглежда, че този път определено няма да има плоска версия на Samsung Galaxy S8. Всеки, който иска мобилен телефон на Samsung, мощен и без извит екран, може да похарчи около 600 евро за новия Samsung Galaxy Alpha A9, който е доста мощен и струва достатъчно, за да говорим за него във високия диапазон (въпреки че не е същото и ние вярваме, което не си струва).

Samsung Galaxy S8 с калъф
Samsung Galaxy S8 с калъф

Спецификации на Samsung Galaxy S8: Какво очаквахме

Не мислехме, че Samsung ще се забърква с нас, не мислехме, че тази година Samsung ще вмъкне по-мощни спецификации в един модел от друг, тъй като компанията трябва да знае, че много от насне искаме толкова големи мобилни телефони и имаме нужда от малка алтернатива.

Спецификациите остават както следва:

  • 5,6-инчов екран със заоблени ъгли QuadHD+ SuperAMOLED, 5,8-инчов екран, но остава на 5,6 поради заоблените ъгли.
  • 12 MP Dual Pixel задна камера.
  • 8 MP предна селфи камера.
  • Водоустойчивост IP68.
  • Скенер на ириса.
  • 64 GB памет за съхранение с поддръжка на външна microSD.
  • 4 GB RAM.

Да не забравяме сигурността на Samsung Knox, интегрираната MST технология на Samsung Pay, безжично зареждане, Android като операционна система (Nougat в този случай) и слушалките, които идват кутията е подписана от AKG.

Спецификации на Samsung Galaxy S8
Спецификации на Samsung Galaxy S8

Цената на пакета ще се покачи до 799 евро и въпреки факта, че се казва, че Galaxy S8 няма да бъде представен на MWC, ние сме сигурни, че е така възможно е да видим такъв там, защото в действителност имаме толкова или повече течове, отколкото LG G6.

Освен това не трябва да забравяме, че не се споменават нито батерията, нито процесорът, който вероятно е Snapdragon 835 или новият Exynos 8895 в други региони, процесор, който ще добив с 20% повече и ще изразходвате 40% по-малко енергия. Какво мислите за бъдещия Samsung Galaxy S8?

Популярна тема