No1 S9 SmartWatch: Характеристики

Съдържание:

No1 S9 SmartWatch: Характеристики
No1 S9 SmartWatch: Характеристики
Anonim

Чували ли сте за No1 S9 SmartWatch? Днес искаме да го откриете, защото е силен и не се губи. Изправени сме пред интелигентен часовник, който иска да продължи да залага на успеха, който продуктите от миналата година вече имаха. Първият въпрос, който възниква, е какво е специалното за S9… добре, ние имаме NFC чип, който сочи начини.

Ако искате да си купите нов часовник, препоръчваме ви да разгледате това устройство, защото по дизайн и характеристики то не оставя никого безразличен.

No1 S9 SmartWatch снимки
No1 S9 SmartWatch снимки

No1 S9 SmartWatch: Характеристики

Какво имаме? Първото нещо е да бъде неговият дизайн, тъй като имаме налични снимки. Тъй като No1 S9 е за класически, кръгъл спортен дизайн. Виждаме и два многофункционални бутона на короната, които дават много опции.

Също така заложете на два материала за каишката и до четири цвята Така че можете да избирате между типа материал, който ви харесва най-много въз основа на това, което ще използвате, защото например имаме кафява и черна кожена каишка или сребриста и черна стоманена каишка

Ако влезем в хардуера, имаме SoC MT2502 В противен случай намираме 380 mAh батерия и всички функции, които може да очаквате, като монитор за сърдечен ритъм, крачкомер, брояч на калории, брояч на сън, обаждания и SMS известия…

Добра батерия, функции и фон на часовника

Виждате, че е много завършен и има всичко, от което се нуждаете. Но без съмнение една от най-добрите функции са персонализираните фонове на часовника, които можете да инсталирате на No1 S9.

Накратко, имаме много пълен умен часовник с функции.

Не знаем неговата цена или пускане на пазара, но ще бъдем много внимателни, за да можем да ви кажем за него веднага. Можете дори да изтеглите много циферблати от watchfaceup.com. Повече информация? Отидете на официалния уебсайт на No1.

Какво мислите за този часовник? Харесва ли ви?

Популярна тема