Huawei Watch 2 спорт: Характеристики и цена

Съдържание:

Huawei Watch 2 спорт: Характеристики и цена
Huawei Watch 2 спорт: Характеристики и цена
Anonim

Какво очакваме от новия Huawei Watch? Този умен часовник е еталон и по време на MWC 2017 ще бъде представен този нов спортен Huawei Watch 2. Това е умен часовник, който обещава и ние ще знаем всичко за него на 26 февруари. Спортен Huawei Watch 2, който се отличава с този обрат, тъй като досега имахме по-класически модели, но ни хареса. Изглежда удобно и сигурно, че цената е придружена.

В момента вече знаем някои данни. Знаем, че ще се предлага с 4G, SIM карта и Android Wear 2.0 Ще се предлага и в 3 налични цвята. Ако искате да знаете всички функции и слухове за Huawei Watch 2Но това не свършва тук, а току-що започна, защото знаем също, че ще пристигне нов смарт часовник с кодовото име „leo“.

Huawei Watch 2
Huawei Watch 2

Huawei Watch 2 Sports: Характеристики

Какви данни имаме за новия Huawei Watch 2? Какво казват слуховете? Това е терминал със спортен стил и 4G свързаност, така че ви предлага независимост от терминала, за да можете да сте по-свободни, заедно със слота за nanoSIM картата, за да можете да стискате вашите опции.

Това, което ни изненадва този път е, че това е спортен смарт часовник Те са много полезни както за бягане или упражнения, така и за ежедневна употреба, плюс дизайна е доста интересен. Можете дори да изберете 3 цвята: черно, оранжево и сиво Засега нямаме повече информация за характеристиките му, но със сигурност ще се ръкува средно с други устройства и е спортен, ще излезе по-евтино.

Huawei готов да царува с по-спортен стил

Този нов залог от Huawei изглежда страхотно в областта на смарт часовниците. Какво мислите за това, което виждате на снимките и какво знаем досега за предимствата? Очаквахте ли повече?

По принцип ще се срещнем с него на следващата неделя на събитието в Барселона, където ще бъдем там, за да ви разкажем всичко. Ако искате да научите повече за характеристиките и цената му, със сигурност ще го имаме след няколко дни, ще ви държим в течение.

Какво ще кажете за този умен часовник?

Популярна тема