Miwuki Pet Shelter: Приложение за осиновяване на домашни любимци

Съдържание:

Miwuki Pet Shelter: Приложение за осиновяване на домашни любимци
Miwuki Pet Shelter: Приложение за осиновяване на домашни любимци
Anonim

Това не е просто поредната статия за приложенията за Android, това е статия за важността на осиновяването на домашни любимци и ползите, които идват с това Преди години Ганди каза страхотна фраза „ Една нация може да бъде съдена по това как се отнася към животните си” и истината е, че трябва да го приемем много сериозно.

Всеки ден се изоставят домашни любимци на улицата, кучета, котки и др. И да, душата ми се къса всеки път, когато видя някое от онези малки животни на улицата, които отиват в развъдници и приюти, където чакат пристигането на осиновяване или пристигането на края им. С приложението Miwuki Pet Shelter, осиновяванията ще бъдат все по-лесни, тъй като много приюти от Испания са обединени в едно приложение за Android и правят осиновяването по-универсално,централизирайки всичко в едно място

Приложение за осиновяване на животни за Android
Приложение за осиновяване на животни за Android

Как работи това приложение за осиновяване на животни?

В Miwuki Pet Shelter (името не изглежда най-подходящото) можете да видите снимки на животните с тяхното местоположение и информация за тях, но след като се интересувате от някое от тях, трябва да свържете се с покровителя, който се грижи за него (чрез приложението с форма като тази на изображението), за да научите повече за кучето и да видите как да го осиновите и дали цялата информация е вярна.

Както можете да видите, това е много просто и дава възможност на всеки да види много домашни любимци за осиновяване, които чакат да ви дадат цялата си любов Имах осиновен куче, други като подаръци (не ми харесва идеята да плащам 1000 евро за куче, въпреки че го уважавам и няма нищо лошо в това) и той винаги ми е давал цялата си любов, до края на неговия живот.

Приложение Miwuki
Приложение Miwuki

Истината е, че няма да се декларирам като любител на животните, какъвто съм, но истината е, че не вярвам в живота без куче до мен. Аз също харесвам котки, но едно от кучетата ми не ги понася и в момента имам само две кучета, но ако можех, бих осиновил много повече. Обичаме компания с космати, така че какво чакате, за да опитате Miwuki Pet Shelter?

Популярна тема