Причина да използвате WhatsApp

Съдържание:

Причина да използвате WhatsApp
Причина да използвате WhatsApp
Anonim

Откакто WhatsApp пусна новите статуси за всички потребители оплакванията се засилиха до такава степен, че нашата статия, обясняваща как да изтриете статуси на WhatsApp, получи хиляди гледания само за няколко часа от публикуването му.

Всички се оплакват от новите статуси на WhatsApp и ние също го намираме за ненужна функция, но… защо продължавате да използвате WhatsApp, ако наистина мразите това приложение? Трябва да знаете, че има алтернативи като Telegram, които работят по-добре и не предлагат толкова много абсурдни функции, но ние ще ви обясним единствената причина, поради която ще продължите да използвате WhatsApp дълго време и ние я виждаме като много за вас е трудно да промените приложенията през следващите 5 или 10 години.

whatsapp новини
whatsapp новини

Защо използвате WhatsApp, въпреки че го мразите?

Всички казват, че им е писнало от промените в WhatsApp и новите функции, които много потребители не харесват, обаждания какво ще стане (които всички искаха), нови статуси какво ще стане и т.н. но… Никой не спира да използва WhatsApp и ние осъзнаваме, че е много трудно да го направим поради много проста причина.

Всички използват WhatsApp

Може да е възможно да преминете към Telegram, но… с кого ще говорите? Аз самият мога да бъда пример. Използвам и двете приложения от дълго време и въпреки факта, че днес много хора преминаха към Telegram Дори нямам 20% от контактите в това приложение

Защо да използвам приложение за комуникация, ако нямам с кого да общувам? Вярно е, че ако настоявам някой да се промени, той може да го направи, но най-нормалното нещо, когато добавим телефонен номер, е да използва само WhatsApp, а не Telegram. Това е основната причина защо превключването е трудно и неосъществимо.

Шпионирайте WhatsApp
Шпионирайте WhatsApp

Има още причини да продължите с WhatsApp, безплатно е, приложението му се справя добре и т.н. Всъщност единствената причина, поради която не можете да спрете да използвате WhatsApp, е тази. Когато приложение се използва от повече от 1,2 милиарда души, е трудно за алтернатива с по-малко от половината потребители да насърчава бързо промяната.

Или приложение ще промени начина, по който общуваме, или WhatsApp ще остане кралят на съобщенията за дълго време. Защо всеки би преминал към друго приложение за съобщения, което прави същото, ако вече има такова? Изглежда, че хората не искат да го разберат.

Популярна тема