Албуми в Instagram: Как да качите няколко снимки в една публикация

Съдържание:

Албуми в Instagram: Как да качите няколко снимки в една публикация
Албуми в Instagram: Как да качите няколко снимки в една публикация
Anonim

Край на единични албуми в Instagram. Какво означава това? Е, Instagram току-що даде възможност на потребителите да качват няколко снимки в една и съща публикация и скоро тя ще достигне до всички вас.

От вчера в Instagram са активни новите албуми в Instagram и те позволяват на да споделя до 10 снимки в една и съща публикация Ако още не са пристигнали, не се притеснявайте, те ще пристигнат с версия 10.09 както за Android, така и за iOS, но ако имате тази версия и все още нямате албумите, вероятно те все още не са активирани през сървъра. За да проверите дали са били активирани, винаги можете да изчистите кеша на приложението, да принудите откриването и да го отворите отново, за да видите дали промяната е приложена.

Качете няколко снимки в една и съща публикация в Instagram
Качете няколко снимки в една и съща публикация в Instagram

Но… как се качват няколко снимки в една публикация в Instagram?

Новите албуми имат много проста операция, просто в бутона за качване на снимки от Галерията сега бутонът Оформление не се появява (този, който ви позволи да направи колаж), но се появява бутон с няколко припокриващи се страници, който ни позволява да качим няколко снимки в една и съща публикация.

След като натиснем този бутон, можем да изберем между 10 снимки от Галерията и да ги подредим в публикацията, в допълнение към прилагането на съответните им филтри към всяка от тях без проблем.

Всички имаме онзи приятел, който качва 10 последователни снимки в Instagram и истината е, че това много те ядосва, защото започваш да гледаш времевата линия и виждаш публикациите им само докато стигнеш до простите публикации на други хора.

активирайте албуми в instagram
активирайте албуми в instagram

По този начин качват много снимки подред в Instagram, въпреки че потребителите ще могат да го правят така или иначе, надяваме се, че сега те се възползват от тази нова функция за качване албумите и че това е само една публикация.

Ще разберете, че даден потребител е качил албум, когато видите класическите точки под публикацията, което означава, че при превъртане наляво или надясно има повече снимки от вас виждайки. Надяваме се да сме ви били полезни, албумите пристигнаха и добре дошли.

Популярна тема