Изтекоха спецификации на Samsung Galaxy S8+

Съдържание:

Изтекоха спецификации на Samsung Galaxy S8+
Изтекоха спецификации на Samsung Galaxy S8+
Anonim

Пристигат бавно, но по-малко от седмица преди началото на MWC 2017 спецификациите на Samsung Galaxy S8 + вече са изтекли и съдейки по формите и изтеклият, великият Евън Блас, нека започнем да вярваме, че най-накрая Samsung Galaxy S8 Plus ще бъде точно както се казва в изтичането.

Тези спецификации не носят твърде много изненади, въпреки че има неща, които все още не са потвърдени, като например мощните слушалки в сътрудничество с AKG и голям 6,1-инчов екран за разлика от 6,2 инча, които смятахме, че ще бъдат.

снимка
снимка

Какви са спецификациите на Samsung Galaxy S8+?

Не само знаем логото и дизайна му, но сега имаме достъп до пълните спецификации на бъдещия мобилен телефон на Samsung и изглежда, че в крайна сметка ще не е толкова иновативен, колкото изглеждаше, особено по отношение на спецификациите, където вече се очакваше по-последователна политика.

  • 6,1-инчов Quad HD+ Super AMOLED екран, който би бил 6,2″, ако нямаше заоблени ъгли.
  • 12 MP Dual Pixel задна камера.
  • 8 MP предна камера, тук виждаме ясно подобрение на предния сензор за селфита.
  • IP68 водоустойчивост, същата като на Galaxy S7.
  • Четец на ириса.
  • 64 GB памет с поддръжка на microSD.
  • 4 GB RAM.
  • Безжично зареждане.
  • Слушалки, произведени от AKG.

В допълнение към това е известно, че ще бъде 4G LTE съвместим с всички ленти, както се очаква, че ще носи Snapdragon 835 и новия Exynos 8895 в някои региони, той ще бъде защитен от страхотната сигурност на Samsung Knox, ще се наслаждавате на Samsung Pay и ще бъде преместен от Android (последната информация е важна, тъй като се спекулираше, че може да се преобразува в компютър и не изглежда че това ще се случи, нали?)

Samsung-Galaxy-S8-официален
Samsung-Galaxy-S8-официален

Истината е, че в крайна сметка Samsung изглежда няма да разочарова, въпреки че все още трябва да знаем важна част от информацията като батерията и какви добавки ще има. Ще се отрази ли това както на Galaxy S8, така и на Galaxy S7 Edge миналата година? Няма да го видим на MWC 2017, но се очаква да бъде представен на 29 март в Ню Йорк

Цената му, както се очакваше, изглежда 799 евро за 5,8-инчовия модел и 899 евро за 6,2-инчовия модел Какво мислиш? В крайна сметка няма да надхвърли хиляда евро в най-високата си версия, но ако има опции с по-голям капацитет, ще стане.

Популярна тема