LG G6 в бяло и във видео: не го пропускайте

Съдържание:

LG G6 в бяло и във видео: не го пропускайте
LG G6 в бяло и във видео: не го пропускайте
Anonim

LG G6 несъмнено е терминал, който обещава и истината е, че малко по малко научаваме повече данни и слухове за върха на гамата LG, който ще бъде представен на MWC 2017. Но най-доброто, пристигна заедно с видео, в което успяхме да видим новия интерфейс на LG G6 с неговата камера и между другото виждаме LG G6 в бял. Не можете да го пропуснете.

На следващото изображение можем да видим двата позиращи терминала на компанията. Към LG G5 и LG G6, където една от основните разлики е в размера.

lg-g6-бял-1
lg-g6-бял-1

LG G6 в бяло, запознайте се с него

На следващата неделя ще се състои представянето на LG G6, терминал, който има 0 отпадъци. Ясно е, че тази година тези момчета са за всички, защото е време да зарадват публика, която иска да види какво правят най-добре.

Това е най-добрият терминал от тези момчета до момента. Тъй като с LG G5, въпреки че беше иновативен терминал, който ни предложи много игра, резултатите не бяха положителни. Поради тази причина новият ангажимент е избрал да следва по-практични и по-малко иновативни аспекти. Сред тези, които подчертаваме са устойчиви на вода, прах … да не говорим, че дизайнът е много по-добър

LG G6 позира до LG G5, не го пропускайте

На тази снимка можем да видим двата LG заедно. Виждаме, че LG G5 е с 5,3 инча, докато LG G6 е с 5,7 инча. Потребителите харесаха това много.

Също така успяхме да видим как LG G6 е в бяло, че истината привлече вниманието. Изобщо не е грозен и изглежда доста тънък и лек, въпреки че има добри и устойчиви материали.

Не пропускайте видеото:

Това, което особено ни хареса, е камерата, тъй като ни позволява да видим какво ще снимаме, докато гледаме снимките, които току-що направихме, не е лошо.

Какво си помислихте?

Популярна тема