Futurama: Worlds of Tomorrow скоро ще бъде достъпен за изтегляне за Android

Съдържание:

Futurama: Worlds of Tomorrow скоро ще бъде достъпен за изтегляне за Android
Futurama: Worlds of Tomorrow скоро ще бъде достъпен за изтегляне за Android
Anonim

Futurama е на път да се завърне с мобилна игра за Android Да, въпреки че Futurama приключи през 2013 г., играта ще позволи на феновете на сериала да си спомнят една от най-добрите серии на Мат Грьонинг. Това не е първата от сагата, Futurama: Game of Drones е достъпна от известно време, но това е просто още една игра със скъпоценни камъни, която не е приключила да ни убеждава.

Новата игра, Futurama: Worlds of Tomorrow (Светът на утрешния ден), е създадена от партньорство между Fox Interactive и разработчика TinyCo, въпреки че в момента няма известен геймплей подробности за новото заглавие, което ще пусне Фрай, Лийла и Бендър в ново приключение.

Футурама Google Play
Футурама Google Play

Футурама: Светът на утрешния ден, няма съмнение, че ще бъде добър

TinyCo е отговорен за връщането на Family Guy към Android. Сигурни сме, че новата игра Futurama ще бъде силно адаптирана към поредицата, тъй като тези разработчици приемат много сериозно външния вид и усещането на играта.

Futurama заслужава добре направена мобилна игра и без съмнение е един от най-добрите анимационни сериали на 2000 г. Всъщност, въпреки че измина 5 години без нови глави, той все още е на повърхността благодарение на интернет и големия брой фенове, които обожават Futurama и са поискали тя да се върне към живот

Futurama вече има страница в Google Play

Подобно на други компании, Futurama вече отвори предварителната регистрация в Google Play, така че можете да се регистрирате и да бъдете уведомени веднага щом играта е налична, но засега има няма потвърдена дата или предварителна дата на пускане.

нова футурама игра
нова футурама игра

Единственото нещо, което се знае за това ново заглавие е, че ще бъде най-доброто изживяване на Futurama, което някога сте виждали на мобилни устройства. Екипът ще работи в тясно сътрудничество с оригиналните създатели на поредицата, за да създаде много добро приключение. TinyCo твърди, че играта не би могла да бъде 100% реална, ако не са работили със създателите на поредицата.

Един от хората, отговарящи за компанията, коментира, че играта ще ни преведе през космоса, за да изживеем различни приключения, но не даде повече подробности за това. Не знаем дали ще бъде графично приключение или игра, в която ще имаме страхотен контрол, но това, което имаме е, че ще имаме графики, които са много подобни на тези от поредицата. В крайна сметка единствените, които решават дали играта си заслужава, са потребителите.

Популярна тема